Лицето на протестиращите – това ли са хората, които ще направят промяната? ВИДЕО

Горещо

Разни медии и политици се опитват да изкарат протестиращите будни млади хора с позиция. Истината за тях обаче е коренно различна. Получихме видеозапис, в който в главната роля е един от главните безделници от катуна на Орлов мост: клошар, който работи и на Централните софийски гробища, а е главен организатор на дневните “протести” на метежниците в центъра на София.

На видеото се вижда как уж протестиращият пали огън на гробищата – долна и грозна постъпка. От мързел да не изхвърли купчина боклуци, или от чиста простотия, той невъзмутимо разказва на охраната на парка, че си е негова работа какво прави там. Отказва да се легитимира и грубо отпраща служителите на охранителната фирма, които се опитват да разберат с какво право пали и оскрвернява гробищата. В наглостта си той дори предлага пари на охранителите, за да напуснат мястото и да го оставят.

Ние се питаме: това ли са лицата, които имат претенциите, че ще направят промяната за България? И каква ще е тази промяна? Ще ни управляват ли клошари, мафиоти и лумпени, които да правят каквото и както искат без контрол? Ако това ще е промяната, по-добре да си останем нормална европейска държава с ред и закони.

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password