Проговори Пламен Михов – жертвата на Шалтера

Горещо

Проговори Пламен Михов, нападнат от 36-годишния Илтер Аксанов-Шалтера, който стреля с картечен газов пистолет на пътя Добрич-Варна по колата му, а след това го преби.

“Състоянието ми е добро, но ще отнеме време да се възстановя психически и физически. Говорейки за проблема, се надявам, че ще преодолея инцидента”, разказа той пред БТВ.

“На изхода от Добрич, в посока Варна, автомобил “Ауди” отне предимството ми, като аз предотвратих ПТП, но шофьорът агресира. Започна гонка на моята кола, след което последваха изстрели. Не разбирам защо това мое действие доведе до агресия на пътя и вадене на оръжие”, заяви още жертвата на Шалтера.

“Искаме тази агресия да не се разследва като хулиганство, а умишлено причиняване на ПТП и насилие”, допълни Пламен Михов.

“Това не е просто човек, който се е ядосал, а погазване на всички човешки права и опит за убийство”, коментира съпругата на Михов – Илияна Кръстева.

“Шалтера подканваше и сина си да ме пребие. Това ли са адекватните грижи, заради които той иска да е на свобода”, попита още пребитият мъж.

Припомняме, че Добричкият окръжен съд остави в ареста Илтер Аксанов-Шалтера. От държавното обвинение посочиха, че престъплението е с висока степен на обществена опасност.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password