Има ли прилики между отравянето на Алексей Навални и Емилиян Гебрев?

Горещо

Трябва да поддържа истината на немската болница, че Алексей Навални е бил отровен. Това заяви в сутрешния блок на БТВ оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев.

“От симптомите на Навални, описани в медиите, те съвпадаха и с моето отравяне”, разкри Гебрев.

Припомняме, че Емилиян Гебрев, синът му Христо Гебрев и производствения директор на оръжейното предприятие „ЕМКО“ Валентин Тахчиев бяха приети в болница след отравяне с неизвестно вещество през април 2015 г.

Отравянето на Гебрев беше свързано преди дни с предполагаемото покушение над руския опозиционер Алексей Навални. Германското издание Шпигел съобщи в разследване, че лекарите на лекувания в Берлин Навални подозират, че той и Гебрев са отровени със сходни вещества.

“Гледката е неприятна за близките, да не говорим за състоянието на отровения човек. Медикаментозна кома е също последствие на Навални, което и аз имах, Бях в кома 2-3 дни”, коментира бизнесменът.

“С Навални имахме сходни симптоми и резултати от веществата, но дали е еднакво отравянето, не се знае”, заяви бизнесменът.

“Преди Скрипал и Навални ние бяхме пионери при отравянето”, каза още Емилиян Гебрев.

“Отровата в моя организъм е почти ясна – не открито само едно вещество”, разкри оръжерният бизнесмен.

“Разследването за отравянето ми бе спряно преди дни. Не се прави крачка, за да се разбере кой го е поръчал”, заявърши Емилиян Гебрев.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password