Виктор Димчев за протестa: Отбрани бивши военни без бастуни и памперси ще носят руски знаменца и колорадски лентички за щурма

Политика

Утре държавата е изправена през изключителна опасност. Хиляди протестиращи са лайкнали призиви за мятане на яйца. Няколко касетки домати са подготвени за допълване на атакуващата сила, която да смачка мафията.

Това написа на личната си страница във Фейсбук фотографът Виктор Димчев, който коментира предстоящия утре протест. Ето какво още сподели той:

“Отбрани бивши военни без бастуни и памперси ще носят руски знаменца и колорадски лентички за щурма. Радев ще си покаже юмрука. Ще има няколко нови и непоказвани винила с надписи от типа “Ей ся ви се … майката”.

Хилядиш гневни емоджита ще залеят постовете на бунтарите. Има подготвени три пейки и пет кошчета за смет, за блокада на улица “Малко Търново” от край до край.

Ники Хаджигенов си е купил от дарения нова тениска на Оксфорд поло клуб и чисто нова чантичка-диагоналка. Ще има пет стрийма на живо, за онези, които предпочитат пуканки пред среща с МВР.

Христо Иванов е подготвил специален репортаж, който да ни покаже как мафията е завладяла Градската градина. Иво Мирчев и останалите зелени ще дойдат с лодка до събитието.

Кметът на Слатина ще напише призив да сме мирни и кротки, защото всеки има нужда от посрещане. МлаДа, Да, Да, Ох, Да България ще се подготви още от вечерта много добре.

Генерал Шивиков си тренира гласните струни, заедно с Росен Данса, Гошо Видина и останалите реални патриоти. Стотици лели са приготвили кучета на каишки, велосипеди и тротинетки за очакваните барикади.

МВР ще използват тунелите под Партийния дом за бързи ответни удари. Има шадраван, водно оръдие и двеста стека с минерална вода в пълна готовност.

За останалите, моля, пикайте само в градинките край двореца, но не и по фасадата, мирише много”.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password