Марешки за подкрепата си на ГЕРБ за нова Конституция: Няма как да застанем на страната на БСП и ДПС

Политика

Нямаше как да не подкрепим внасянето на проекта за нова Конституция. Няма как да застанем на страната на БСП и ДПС. Това заяви в сутрешния блок на БТВ лидерът на “Воля” Веселин Марешки.

Малко преди телевизионното участие недоволни се събраха пред сградата на БТВ именно заради подписа на Марешки и депутатите от партията му върху проекта за нова Конституция. Първоначално от “Воля” декларираха, че няма да участват в събирането на подписите.

“Президентът ме подозира в нещо, което той прави цял живот – урежда жена си, урежда съветниците си”, коментира още той.

Така лидерът на “Воля” отрече да има връзка с решението на МС за концесията на плаж Каракум север 2 и подписите на депутатите от неговата партия за внасяне на проекта за нова Конституция, изготвен от ГЕРБ. Търгът е спечелил бившият депутат от “Воля” Антон Дончев, а другата фирма, кандидатствала в търга, е фирма на майката на Веселин Марешки – Веска Марешка. Досега концесионер е била фирма на лидерът на “Воля”.

“Понеже президентът Радев за нас е един провален политик, той нищо не е направил за 4 г., сега обяви, че има перфектен проект за конституция. Е, сега искаме да му дадем шанс да представи на обществото своя проект”, каза още той.

“Концесионер съм бил на една част на плаж “Кабакум”, който е разделен на 10 плажа. Платил съм 500 000 лева на държавата за концесия и от един безлюден и нерентабилен плаж, аз го превърнах облагородено място. Никой не искаше този плаж”, разкри Марешки.

“От плажа се печели 100 000 лева, но загубите бяха за 50 000 лв. Предлагаме чадъри за 2 лева – нещо добро срещу малка загуба. Имам 150 компании, мислите ли, че им знам имената. Майка ми най-вероятно управлява всички фирми”, съобщи още лидерът на “Воля” по повод концесията на плаж “Кабакум”.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password