Николова заминава на работно посещение в Руската федерация

Политика

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова замина на работно посещение в Руската федерация в периода 7-10 септември, съобщиха от правителствената информационна служба. Там ще се проведе една от най-големите туристически борси.

В Москва, вицепремиерът Николова и ръководителят на Федералната агенция по туризъм Зарина Догузова ще открият туристическото изложение „Отдых-Leisure 2020“. Тази година България е поканена за участие като страна-партньор на туристическия форум.

Министър Николова ще вземе участие и в Мотивационната сесия „Разговор с лидери. Какъв туризъм искате да видите?“, където е предвидено нейно изказване пред лидерите в туристическия отрасъл на Русия.

По време на работното й посещение са предвидени и поредица от двустранни срещи – с ръководителя на Федералната агенция по туризъм Зарина Догузова, изпълнителния директор на Асоциацията на туроператорите в Русия – АТОР Майя Ломидзе, с президента на Руския съюз на туриндустрията Андрей Игнатев и изпълнителния директор на Уралската асоциация по туризъм Михаил Малцев.

България участва в туристическата борса с национален щанд от 100 кв.м., което я прави един от най-големите изложители в туристическата борса.

/dariknews.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password