5 ползи от дигиталното обучение

Други

Дигиталните платформи за обучение не са нова технология, но през тази година преминаха от сферата на нишовите услуги в масово използвани в ежедневието. Благодарение на тях пандемията не успя да провали учебната година в много държави, включително и в България.

Дистанционното и дигитално обучение създава много възможности за повишаване на качеството на образованието. То не се изчерпва само с преподаване на уроците чрез видео разговор по Skype, Zoom или друго приложение. Технологиите предлагат много повече и постепенно навлизат във все повече образователни системи.

Целта на дигиталното обучение е да допълва и надгражда традиционното не само по време на пандемия, но и в нормално присъствено обучение. Платформата e-prosveta.bg от издателство „Просвета“ и А1 предлага всички възможности на дигиталното образование – електронни учебници по всички предмети от детската градина до 12-ти клас, видео уроци за 1-ви до 7-ми клас, голям брой допълнителни електронни уроци по множество предмети и т.н.

Платформата разполага и с над 33 000 интерактивни ресурси, като е интегрирана и в Microsoft Teams и Google Classroom. Тя е достъпна за всички родители, без значение от техния интернет доставчик.

Предлагат се различни абонаментни планове, включително и месечен абонамент без договор. А1 предлага и пакет – абонамент, таблет и интернет.

/vesti.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password