Борисов в Лесидрен: Доказахме, че сме в добра кондиция

Политика

Вие сте първият министър-председател, който посещава това място. Искам само да дойдете пак. С тези думи възрастен жител на ловченското село Лесидрен посрещна премиера Бойко Борисов, който е на обиколка в района.

“Ти оспорваш всички социологически агенции”, отвърна му радушно министър-председателят, който избори и успехите на вчерашните частични местни избори.

“Вчера в 16 населени места в различни краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както са единни в парламента. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондициия”, каза още Борисов.

“Единственото, което не могат да прозрат, мила, е, че само съединението прави силата. Какъв е тоя зор за предсрочни избори?!”, обърна се той към друга жителка.

Възрастните жители на Ловешко благорариха на премиера и за отпускането на 50 лв. към пенсиите – мярка, предприета заради COVID-19. Борисов дори каза, че това ще бъде докато продължи пандемията, а после ще последва индексация.

Борисов разговаря с хората, те му споделиха някои от проблемите си за района. Събралите се хора го посрещнаха радушно, с аплодисменти. Не липсваха и традиционните селфита.

Деца в парка пък бяха запитани от възрастните: “Кой е дошъл на гости?”. Борисов пък се позаинтересува да не би децата да отсъстват от училище и им заръча да се учат.

По-късно в официалния си профил във фейсбук Борисов обобщи посещението си в Лесидрен така:

“В село Лесидрен работещите са над 250 души. Инфраструктурата тук е подобрена през последните години – ремонтирани са улици, площада и парка. Хората виждат тези положителни промени и ги оценяват. Скоро до района на Лесидрен ще стига и АМ „Хемус“, от което всички ще усетят удобството. В селото политическите партии са в разбирателство в името на общото благо”.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password