Александър Йорданов за резолюцията: В ЕП се реализира ляво-либерален комплот срещу България

Политика

Резолюцията срещу България (Инициативата “Кънев – Йончева”) е приета. Петното върху България е факт.

Това написа на личната си страница във Фейсбук евродепутатът Александър Йорданов по повод приетата преди минути в Европарламента резолюция за състоянието на правовата държава в България. Ето какво още сподели той:

“За инициираната от Радан Кънев – “Демократична България” и Елена Йончева – БСП, Резолюция за Върховенството на закона в България са гласували 358 евродепутати, а против сме били 277. Други 56 евродепутати са се въздържали. Резултатът показва, че практически Европарламентът е далеч от единно становище срещу нашата страна. Разликата между гласувалите за резолюцията и тези, които са били против и въздържали се е само 25 гласа. Но е факт, че те бяха достатъчни, за да се приеме един позорен документ.

Практически в парламента се реализира ляво-либерален комплот срещу нашата страна. Левите за пореден път поставиха своите партийни интереси и цели над здравия разум, професионалната обективност и морала. Резолюцията бе одобрена от социалисти, зелени, либерали и комунисти плюс нейният инициатор от ДСБ Радан Кънев.

Тепърва у нас тя ще се коментира. Моят пръв коментар е, че Европейският парламент прие една необективна резолюция, Тя няма задължителен характер, но дори и да имаше такъв, лично аз ще я хвърля в кошчето за боклук. Защото тя наистина е боклук. В нея клеветата и лъжата са първи дружки.

Ясно е от резултатите на гласуването, че в Европарламента България има приятели единствено в групите на Европейската народна партия и Европейските консерватори и реформисти. Това също е поучително, особено като се знае, че до парламентарните избори у нас остават само няколко месеца. Те, както е известно, ще бъдат през март,

Лош ден за България в Европейския парламент!”.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password