Павел Вълнев: Ще работя активно монополът на ДПС да не продължи

Политика

Г-н Цветанов има предимството да знае всички грешки на ГЕРБ. Той ме увери, че няма зависимости от ДПС и олигарси. Ще работя активно монополът на ДПС да не продължи. Това каза в интервю за Фрог нюз Павел Вълнев, заместник-председател на партия “Републиканци за България”, един от най-успелите представители на новата българска емиграция.

Емигрантите са част от националната сигурност. Всеки като мен може да влезе в американския Сенат, но в България, където сме родени, не ни пускат да припарим до парламента. За да се променят нещата, трябва да се направят реформи. За да има реформи, трябва да се участва в управлението. Затова влизам в политиката. Трябва да се реформират всички сфери, но най-важно е изчистването на съдебната система. Ако тя проработи, ще потръгнат и другите сектори, заяви Вълнев.

Младите в България трябва да знаят – с мрънкане няма да стане… В България все още няма такава атмосфера за бизнес. Затова младите трябва да я създадат, като си върнат свободата, каза още зам.-председателят на “Републиканци за България”.

/novini.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password