Реаниматор бесен на протестърите, показа чувалите за труповете на COVID жертвите

Горещо

Реаниматорът от МБАЛ-Исперих д-р Александър Серафимов написа гневен пост в социалните мрежи. Лекарят показа чувалите за труповете на Ковид починалите.

Ето какво съобщи във “Фейсбук” реаниматорът:

До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни!!!

Е, писна ми да си скъсвам г*за от работа, да не спя, да не ям, защото нямам време и в крайна сметка всичко да е напразно!

Защото в интензивното болните с ковид са вече толкова зле, че не можете дори да си представите! Гледката е ужасна!!!

Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразен! Колегите продължават да работят, макар и болни! Не малко от тях пък вече не са сред живите, заради тая коварна болест! Бесен съм!!!

Да, реаниматор съм и това ми е работата! Но мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред Здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват!

Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти…

Ще умрете от глад за 1 месец или светът ще свърши, ако не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека?

Не се опитвам да плаша никого с поста си и снимката! Не се опитвам да внушавам съчувствие! Изморен съм и физически, и психически! Яд ме и ми е болно, че съм свидетел на всичко това!

Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с ковид 19, каквито са последните им одежди – жълтите чували!

До всички останали: Желая здраве! Аз продължавам да се боря, въпреки всичко и всички! Но докога?

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password