САМОПРАВНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА КМЕТА НА СОЗОПОЛ – ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Авторски статии

Миналата седмица станахме свидетели на шумна акция, проведена от кмета на Созопол – Тихомир Янакиев на територията на къмпинг “Каваци”.
След предварително уговорена среща с реститутите и без никакво уведомяване на законния наемател на къмпинга, очевидци ни разказаха, че кметът е пристигнал с тежка механизация, включваща багери и кранове с цел разрушаване на постройки, които, по думите на реститутите, семейство Баневи били построили върху тяхна земя.

Кметът не се съобразил дори и с молбата на наемателя на къмпинга за даване на срок за преместване на постройките и разположените на терена съоръжения, тъй като вече бил събрал реститутите и нищо не било способно да го накара да си отложи PR акцията.
Достоверни източници ни споделят, че са чули дори и кмета да иска и обещания от реститутите, че ще гласуват за него при следващите избори. След като се надъхал достатъчно, кметът повел механизацията към вътрешността на къмпинга и започнал да унищожава чужда собственост. Освен разрушетелните се действия, кметът също присвоил и зимни гуми за джип, инструменти, хотелско оборудване и каквото друго му видят очите.
Дали с тези си самоправни действия кметът не иска да компенсира постоянните критики за лошото управление на община Созопол и ниската събираемост на приходи в общината, предстои да видим.
Екипът на Бунт ще следи отблизо развитието на казуса с къмпинг Каваци. Следва продължение…

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password