Изтича валидността на голяма част от винетките

Други

В предстоящите месеци – декември, януари и февруари – изтича периодът на валидност на голяма част от годишните електронни винетки за леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона.

В настоящата епидемична обстановка достъпът до онлайн услуги предоставя удобство и сигурност за клиентите, без да е необходимо посещение на физически търговски обекти.

Онлайн услугата на Vinetki.bg е на разположение навсякъде и по всяко време, от компютър, мобилен телефон или таблет, а покупката на електронна винетка отнема не повече от 2 минути.

Проверката на валидност е възможна също онлайн на Vinetki.bg, като е достатъчно въвеждането на регистрационния номер на автомобила и държавата, в която е регистриран.

Vinetki.bg е уеб базирана платформа за заплащане на електронни винетки, разработена от „Интелигентни трафик системи“АД, която вече близо две години предлага лесно, бързо и сигурно заплащане на пътните такси.

При покупка през потребителски профил на Vinetki.bg клиентите получават допълнителното удобство – напомняне за изтичащ срок на валидност на закупената винетка. Също така разполагат с история на покупките и електронна разписка за всяка от тях.

Всички видове електронни винетки могат да бъдат закупени до 30 дни предварително на интернет платформата Vinetki.bg, както и в мобилното приложение TollPass.bg. Цените и периодите на валидност остават без промяна – уикенд винетка за 10 лв., седмична – за 15 лв., месечна – за 30 лв., тримесечна – за 54 лв., годишна за 97 лв.

„Интелигентни трафик системи“ АД е регистрирано като доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси (Национален доставчик на услуги) и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура“.

/pariteni.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password