За това ваксина няма…

Авторски статии

Работната седмица започна, а с нея – и годината официално ни обгърна в прегръдката си. Празниците свършиха, вече сме в реалността.

А реалността е следната: хората, някак пресилено романтично, настояха да вярват в илюзията, че с цъкването на часовника в 00.00 ч. и смяната на календара – от 2020 на 2021 – като в някаква странна версия на „Пепеляшка“, ще се смени всичко.

Ама няма.

Нещата, които не спират да ни преследват, са в нас. От болестта можеш да се излекуваш или да се предпазиш, от земетресението – да избягаш, от това вътре обаче… няма начин.

И затова, годината си започва съвсем очаквано и предвидимо, а не с „приказна“ промяна.

Епископ Тихон се ваксинира и заяви, че ваксината е нещо добро, а това хвърли в паника религиозните фанатици. Изведнъж решиха, че епископът е „платен“, „дявол“ (!!!), „антихрист“.

На фона на това Средновековие, разбираме, че Община Мездра забрани 5G-мрежите на територията си. И така стана ВТОРАТА българска община (след Балчик, ако помните), забранила новото поколение мрежи. 

Решението е гласувано по предложение на Радослав Маринов, общински съветник от местната коалиция на партия „Атака“ и движение за радикална промяна „Българска пролет“, информира ни БНР.

Интересната част е тази:

„Предложението е било подкрепено с гражданска подписка, в която е посочено, че развитието на мобилните мрежи от новото 4G и 5G поколение МОЖЕ ДА ПРЕВЪРНЕ ЧОВЕК В АНТЕНА-ПРЕДАВАТЕЛ“. 

***

Сутринта пристигна втората пратка с ваксини срещу COVID. Самò по себе си, това е чудесно и, както се казва, който има очи, ще види, който има уши, ще чуе. Но какво правим със заклещените в Средновековието, които се страхуват от петджито и смятат, че във ваксините има чип?

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов заяви, че все повече хора искат да се ваксинират. На мен обаче ми се струва, че има разлика между „повече“ и „достатъчно“. Не мисля, че има критична маса от желаещи, а проблемът е, че всичко ни зависи от това, всичко днес е обвързано с разпространението на вируса и колко бързо ще бъде ограничено. Това, че няколко човека ще се ваксинираме, нищо не означава, нищо не променя.

Но защо е този отпор срещу ваксината? От рационален страх? Нищо подобно.

И за да не се чувстваме изолирано ограничени, ето – по цял свят се шири тъпоумната история с чиповете във ваксината.

В Италия например се появи това:

Пише: COVID-19 5G Chip Diagram… Теорията е, че (дръжте се здраво!) с ваксината срещу COVID се инсталира чип в тялото, който посредством 5G-мрежата контролира човека, в чието тяло е сложена ваксината.

(!!!)

Знаете ли какво наистина има на диаграмата, какво представлява тя? Това е диаграма на китарен ефект, който се сменя чрез натискане на педал, на жаргон в България им казват „камиончета“ или просто „китарни педали“. Изглежда ето така:

 

И на диаграмата си личи, че е това, пише си. Но някой е лепнал думичките COVID-19 5G Chip Diagram и най-важното: думичката CONFIDENTIAL, тоест – конфиденциално, секретно, „тайно“ демек: разбили сме заговора – и хоп!—всичко е точно. И това се разпространява из социалните медии, та пушек се вдига. Е, оптимистично ли ви е?

И в беге…

***

Ето тук —-> 2020 (Кризите с кратко обяснение)—Част II

2020 (Кризите с кратко обяснение)—Част II

отбелязах една от най-страшните кризи на 2020 г., а именно войната за умовете на хората и пандемията от дезинформация, умишлено създавана и разпространявана. Ако го прочетете, ще разберете и защо съм си избрал за финал това, което съм си избрал за финал, а именно:

кметът на столичния „Изгрев“ Делян Георгиев – който е от БСП и който е завършил руското училище (133то), съобщи в профила си във Фейсбук, че в „Изгрев“ е възстановена паметната плоча на петимата ремсисти. Става дума за комунистически активисти, работили умишлено срещу държавата си в полза на Русия. Ако се замислиш, думата, която властта днес би използвала, е „терористи“.

Те са участвали в антидържавна дейност и са били обучавани в СССР. 

Георгиев обаче използва друг термин, той ги нарича „антифашисти“. По-сгодно е някак си…

Фейсбук/д-р Делян Георгиев

А по паметната плоча на… хайде да не ги наричаме „терористите“ – се виждат и петолъчки, символ на комунистическия режим. Може би Делян Георгиев не знае или не му пука, но други знаем и ни пука, та ще му напомним: в България има ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН (Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.)

„Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция“.
„Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“

Много хитро, Георгиев (и който там е главният „архитект“ на цялата идея) пише: „Паметникът е възстановен по желание, със средства и труд на местни доброволци“. Един вид: хората са си го направили сами, те си го искат.

Знаете ли какво се намира в „Изгрев“? Руското посолство се намира там. И хотел „Москва“. Ти да видиш! „Местните доброволци“ и техните „средства“…

„…това не трябва да е повод за разделение, омраза и реваншизъм“, пише човекът от БСП – наследницата на БКП, която реваншистки изби хиляди. Нека не сме реваншисти, казаха реваншистите, когато им беше изгодно.

И така… 2021 някак много си прилича на 2020. И на 2019, и на 2018, и на 2017, и на 1999, и на 1972, и на 1962… и т.н.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password