Защо се разгневиха ресторантьорите?

Други

Колегите ни не вярват, че ще получат 20% от оборота. Много пъти бяха лъгани. Нещата се случват, но много бавно. Това каза Емил Коларов от Сдружението на заведенията у нас. Коментарът му бе по повод настояванията на бранша мерките да бъдат разхлабени в началото на месеца. Имаше напрегнати срещи с министри вчера, като до успокояване на ситуацията не се стигна.

От бранша настояват за предвидимост. Искат да знаят кога ще разрешат на заведенията и ресторантите да отворят. Очакванията са това да стане на 1-ви февруари. От думите на Емил Коларов пред Нова Тв обаче стана ясно, че ту им се казва едно, ту друго.

Коларов каза, че има притеснения сред собствениците на ресторантите и заведенията. След сериозен натиск са им били изплатени сумите за декември. Финансовите проблеми обаче са много за бранша.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password