Непълнолетни девойки писнаха: Асансьорният бос Илия Златанов блудства с нас

Горещо

Непълнолетни девойки разпространиха скандално видео в интернет и фейсбук пространството, от което става ясно, че асансьорният бос Илия Златанов е блудствал с тях. Това става ясно от получен сигнал до няколко редакции, пише „Скандал“. Вероятно става въпрос за платена любов, като самите момичета сами споменават за това във видеото. Те обясняват, че са под 18 години. Това е подсъдимо, защото става въпрос за педофилия и го грози затвор.

Действието се развива на лодка в Гърция, което е описано в сайта Troyanpress.com. Самопровъзгласилият се за крупен индустрилец и собственик на завод за производство на асансьори Илия Златанов явно се чувства по-добре в ролята на Джак Спароу от „Карибски пирати“, отколкото като бизнесмен. Тепърва ще стане известно как завършилият Техникум по керамика и стъкло и с известни само нему си таланти е приватизирал световно-известното преди прехода предприятие „Изамет“.

Незнайно защо обаче любителят на неприличните игри на преклонна възраст е решил да стане балкански пират, пише Troyanpress.com. Изданието припомня, че той първо се сдоби със златно съкровище от порядъка на 40 килограма. Част от това злато нашенският не бе успял да изнесе при бягството си от разследващи, и полицаите го намериха в наземния му дом. Явно през това време Илия Златанов е бил зает да се сдобие с нова пиратска шхуна на стойност 500 000 евро, с която може фриволно да пори вълните. В същото време, понеже Карибите са далеч, адмирал Илия си закупува и достойна за нивото му хасиенда в Гърция. Въпреки всичко обаче той не пропусна да се ожали, че умира от глад, тъй като не може да вземе пенсия. При една бърза проверка в Търговския регистър става ясно, че Илия Златанов е воювал и то в битка до кръв със сина си, с който няма нито една обща снимка във фейсбука си.

Няма обща снимка и с внуците си, но има много други интересни снимки, които за страничния наблюдател са показателни как живее един приватизатор и съмнитеен бизнесмен от прехода, докато се прави на жертва! Успоредно с това, обаче, балканският пират енергично развива и основната си дейност. Най-новият му подвиг е, изпращайки наемници от „охранителната“ фирма „Ви Ти Ай Секюрити“, да превземат на абордаж територията, собственост на „Изамет“ в Гара Искър, която с договор е отдал под наем на друго търговско дружество до 2027 година. Така наречените охранители, между които, ако и един без криминална регистрация, прескачат оградата и се сбиват легалната охрана на обекта. Златанов пък се фука от фейсбук. За него няма значение, че няма съдебно решение или акт на какъвто и да било правоохранителен орган за това.

Източник: https://news2.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password