Божков се промъква на избори със съмнителна партия

Политика

Укриващият се в Дубай Васил Божков, който е с 18 обвинения, все пак ще се яви на парламентарните избори. Днес бе обявено, че мандатоносител на “Българско лято” ще е “Българско национално обединение” (БНО).

“Даваме 100% от нашия мандат на гражданска платформа “Българско лято”, съобщи днес Георги Георгиев – Готи.

“На бюлетината ще пише БНО, но ще става дума за “Българско лято”, обясни пък Борил Соколов, председател на партията на “Българско лято”.

БНО съвсем не може да се приеме за сериозен политически проект. С името й обаче са свързани доста интригуващи неща като например това, че Георги Георгиев се представя като певец, актьор, продуцент. В репертоара си има песни като “Правиш ме crazy”.

Бил е кандидат за кмет на София през 2019 г., като се е рекламирал с плакат, сниман гол. За президентските избори е БНО е издигнала двойката Митьо Пишова-Радо Шишарката. Същата организация издигна и Евгения Банева за евродепутат, макар че посля сам признава, че съжалява за това.

Георги Георгиев е познато име в социалните мрежи. Някои по-наблюдателни потребители веднага побързаха да припомнят негови снимки с Мая Манолова и президента Румен Радев.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password