Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков

Горещо
Съдия Миглена Николова

С разпит на свидетели продължава делото за смъртта на журналиста Милен Цветков. Очаква се днес да бъдат разпитани очевидци на тежкия пътен инцидент от миналия Великден, при който загина телевизионният водещ, предаде БНР.

На първото заседание във вторник показания даваха годеницата и приятели на подсъдимия Кристиан Николов. Те разказваха за купона, на който са били преди деня на катастрофата, колко са пили и употребявали ли са наркотици. И въпреки че прокуратурата съобщи за открити три вида упойващи вещества в кръвта на младия мъж, заради което той е обвинен, че умишлено е причинил смъртта на Цветков, никой от приятелите му не каза да го е видял да се дрогира.

“Дали някой го е видял да взема, дали не го е видял, за нас това няма никакво значение, важна е обективната находка, това, което са намерили в организма му”, коментира показанията адвокатът на наследниците на Милен Цветков Менко Менков.

По време на разпита си годеницата на Кристиан Николов – Симона Цанкова – която е била в джипа, с който той удари колата на Цветков, каза, че Кристиян е бил първият, който се опитал да му окаже първа помощ. Че за това има и свидетели твърди и адвокатът на подсъдимия Константин Симеонов:

“В дадения случай неговата помощ може да не е решаваща. Най-вероятно в конкретния случай, за съжаление, Милен Цветков не е имал никакви и шансове. Просто той е едно нормално момче.

/novini.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password