Удължават извънредната епидемична обстановка

Политика

Удължават извънредната епидемична обстановка у нас. Това обяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на среща с министри и представители на туристическия бранш чрез видео във Фейсбук.

“На Министерски съвет ще приемем като точка удължаване да пандемичната обстановка – продължаваме да мислим отговорно, въпреки мотаенето на президента с даването на мандата. Времето си лети, мина един месец от изборите и дойде 1 май”, обяви Борисов.

Хотелиерите, ресторантьорите и туроператорските фирми искат да знаят как ще мине този сезон, смята той.

“Мисля, че това, че и Руското министерство на туризма награди нашия вицепремиер също е един добър знак, защото и в тежкия момент на противопоставяне в региона заради Украйна, имаме шанс да привлечем и повече туристи. Ние не им искаме шпионите, но туристите са им добре дошли и ще направим всичко възможно те да се чувстват приятно в България”, заяви Борисов.

“Виждате стотици хиляди искат да пътуват. Това е хубаво, защото отиват, виждат, връщат се с впечатление. Това е прекрасно, а другите идват в България”, каза още Бойко Борисов. Той отбеляза, че човек без пари не пътува и отчете, че за 4 години доходите на българите са се повишили с над 50%.

/dariknews.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password