Българските патриоти: Как правителството ще спре мигрантсткия натиск?

Политика

Кой управлава тази държава, уважаеми г-жи/ г-да министри? Вашето служебно правителство или законите на джунглата?

Това питат от коалицията “Българските патриоти” по повод задържането вчера на 69 нелегални мигранти. Публикуваме позицията им без редакторска намеса:

“Вчера стана ясно, че „69 нелегални мигранти са задържани в гората над Ихтиман. Те са били на територията на държавното ловно стопанство Еледжик. Групата е забелязана от служител на стопанството, който е правил обход. Само в рамките на седмица това е втората голяма група с нелегални мигранти, която е задържана в района“.

Цитатът е точен и е от страницата на БНТ.

Заловиха група от 69 мигранти край Ихтиман

Нима границата ни с Турция се намира до Ихтиман, г-жи и г-да? Къде бяха органите на реда да спрат тези хора изобщо да влязат в страната ни, камо ли да преминат стотици километри необезпокоявани? Сега те крадат даже царевицата на прасетата в Ихтиман! Какво стана това?

Осъзнаваме, че отново влизаме в разговора – „жените с деца от Близкия Изток“, които се оказват мъже в зяла възраст от Афганистан, но все пак историята от преди 7 години се повтаря.

Каним Ви в центъра на София, около Джамията, за да видите възвърналата се картина от 2015г. Тълпи „майки с деца“ на по 30 години – здрави и прави мъже, които стоят на групички и създават притеснения с поведението си на българските граждани в центъра на столицата на България.

И не само това. Историята вече има отъпкана пътека в Европа. „Жените с децата“, вече са интегрирани клетки в една спяща система на радикалния ислям и неговите производни. И примерите за това са безброй.

Какво още искате да се случи след десетките изнасилвания и убийства, причинени от тези „майки с деца“? Вие, г-жи и г-да министри, четете същите доклади на службите, които ги четат години наред и други президенти и министри. Но, сега е малко – по- разлчино. Сега Вие управлявате държавата – покажете истината.

Покажете я! А тя е, че има сериозен мигранстски натиск по границите ни. Че има сериозно натоварване откъм отговорности и разработки и това е доказано от ЕС и другите институции в системите за сигурност по отношение на мигрантите.

Българските патриоти: Прозира реваншизъм в действията на кабинета, изборите са в риск

2021г. сме! Най-новата история на Европа вече говори сама…

Ставаме свидетели на съдбовен сблъсък на цивилизации, ценности и светоглед.

За нас Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ , България винаги ще бъде над всичко?

А за Вас, г-жи и г-да упрвляващи?”.

/novini.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password