АСТРОЛОГ: Възможно е да ви се открие нещо, което да обърне напълно живота ви

Авторски статии

Луната е в знак Близнаци до 16:52ч на 8 юли

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората лесно изпадат под всякакви външни влияния, прекалено са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Луната се движи на празен ход от 07:21ч до 16:52ч. – нищо важно не предприемайте.

В 16:52ч Луната преминава във водния знак Рак – време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Уязвими са стомаха и млечните жлези. Уязвим е и дванайсетопръстникът. Не трябва сега да се правят никакви операции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

Лунен календар – 28 лунен ден от 04:15ч на 8 юли до 05:00ч на 9 юли

Денят е изпълнен с магическата енергия на сътворението. Възможно е днес да ви се открие нещо, което да обърне напълно живота ви. В този ден се свързват душите на живите същества в едно цяло. Много прекрасни неща могат да се случат днес. Не се затваряйте пред света около вас. Почувствайте вибрацията му, усетете невидимата връзка на времето и разстоянията. Този лунен ден може да се нарече окончателен. Това, което “посяхте” по-рано, дава своите плодове. Всичко, което сте направили, за да постигнете целта, днес придобива пълни очертания. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Чудесно време за комуникация и всякакви социални контакти, особено ако сте в добро, благоприятно настроение. Всяко общуване ще донесе радост, новите запознанства ще се превърнат в приятни и полезни контакти, а общуването в семейството ще укрепи връзките.

Делови съвети: Днес хората се характеризират с известна емоционална непредсказуемост. Те могат да реагират остро на дреболии, които не заслужават внимание. Затова, когато говорите с шефа си, бъдете внимателни и коректни. Проследявайте всяка изречена дума, аргументирайте казаното, сдържайте емоциите. Въпроси за кариера, функционални отговорности и увеличение на заплатите не си струва да се обсъждат в този ден. Шефът ви ще счете този разговор за неподходящ и раздразнението му няма да позволи да чуе вашите аргументи.

Спортни съвети: Днес е чудесно време за умерени упражнения. Вземайки предвид факта, че възможността да се контузите през този период е в пъти по-висока от нормалното, докато спортувате, бъдете премерени и внимателни. Също така ще бъде чудесно да правите медитация. Например, насочена към наблюдение на дъжда, дъгата, как вятърът движи короните на дърветата и т.н. Гледайте как свещта гори или как тече водата, ако сте край някой поток, река. Това ще доведе до факта, че аурата ви ще бъде изчистена, вашият собствен енергиен потенциал ще се увеличи.

Домашни съвети: Двайсет и осмият лунен ден е подходящо време за домашна работа. Можете да правите всичко – от малко почистване до грандиозно обновяване. Превърнете старите си планове в реалност – днес няма ограничения за каквато и да е дейност. Тъй като пикът на активност ще дойде през втората половина на деня, вършете лека работа през първата половина, в противен случай можете да изразходите всичките си сили рано и ще загубите най-благоприятното време за активни действия. Направете нещо лесно и след обяд започнете да правите неща, които изискват по тежка физическа сила. Всяка ваша идея за подобряване на дома днес, дори и дългосрочна, ще завърши с успех и резултатът ще ви зарадва добре.

Почивка и здраве: Днес е подходящо да обърнете голямо внимание на вашето здраве. Погрижете се за прочистване на тялото – направете клизма, откажете се от храна за днес, отидете на сауна, вземете вана с билкови отвари. Днес очите са много уязвими. Откажете се от четенето, работата на компютъра, текстовата комуникация в социалните мрежи за целия ден. На този ден прекомерното напрежение на очите не е приемливо. Позволете си да се отпуснете и да се отдадете на блаженство – можете да спите по цял ден, да слушате приятна музика, да се разхождате спокойно в парка. Отдихът на открито ще ви зареди с необходимата положителна енергия. За хората с хипертония денят е доста труден. Внимавайте за кръвното си налягане, не е нужно да работите усилено и да сте на слънце. Идеалният вариант е да прекарате този ден на брега на водоем, отдавайки се на съзерцание и релакс.

Хранене: Опитайте се да намалите количеството храна, което ядете. Днес е един от онези дни, когато не е нужно да претоварвате органите си. Според древните книги в края на четвъртия лунен цикъл се препоръчва извършването на очистващи процедури за организма, като първата стъпка към това е пълен отказ или минимална консумация на храна. Така че, ако решите да направите ден на гладно, опитайте се да започнете, като през цялото време пиете само пресни плодови сокове. Като алтернатива можете да добавите плодове и зеленчуци към вашата диета. Но днес силно се препоръчва да се изостави тежката храна, предимно месото.

Слънчев календар – 20 слънчев ден – Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори и по-малко разговаряйте.

/pik.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password