Терорът на Рашков ескалира! Активист на ГЕРБ разкри: Нахлуха ято полицаи рано сутринта в дома ми без заповед – разхвърляха и вещите на тъща ми, която е с инсулт

Горещо

Мракобесните акции за сплашване на опоненти на Румен Радев и партиите под юмрука му ескалират дни преди изборите на 11 юли под егидата на МВР шефа на президента – Бойко Рашков. За терора над хиляди граждани из цялата страна от превзетите от имотния крал Рашков полиция и служби вече се носят легенди. От самото МВР най-безцеремонно също съобщават час по час за стотици претърсвания, арести и ударни акции в домовете на хората, без да се обясняват каквито и да било мотиви.

Куп членове и активисти на ГЕРБ се оплакаха от незаконните акции в домовете им, които повече приличали на сплашвания, както и че са карани да подписват празни прокотоли от органите на реда.

Сега пред ПИК за ужаса от акциите на Рашков и тоталното беззаконие разказа и секретарят на ГЕРБ в Козлодуй Ангел Лалюв. Семейният мъж разкри, че цяло ято полицаи е нахлуха вчера рано сутринта в дома му и е обърнало къщата надолу с главата – без заповед, без мотиви, без представяне на документи.

“У нас нахлуха 6-7 полицаи. Без документ, без обяснения и претарашиха всичко в дома ми. Бельото на тъща ми, която е с инсулт, беше разпиляно на земята… Приятелката на единия ми син, младо дете, се свило момичето, завито с чаршафа и си показало само очите, а в стаята униформени разхвърлят дрехи, книги, посуда…”, описва Люлов ужаса, настанал в семейството му. Той е категоричен, че в 21-и век подобно беззаконие е немислимо, но не знае как да си търси правата, тъй като униформените дори не се представили.

“Подобен абсурд не бива да се преживява от невинни хора в европейска и правова държава. Занимавам се с политика над 15 години и не съм виждал такива похвати. Ако с подобни методи, целящи сплашване и оклеветяване ще се работи от тук насетне тежко и горко на целия български народ”, разказа Ангел Лалюв.

Припомняме, че за фалшивите акции на верните на Рашков полицаи преди дни признаха и от самото МВР във Враца пред националните медии, след като стана ясно, че е издирван селски кмет по анонимен сигнал на 112, че купува гласове в местно заведение. Патрулът на място обаче установил, че човекът дори не е в България и в отпуск в Гърция от дни.

/pik.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password