ЗАМ.МИНИСТЪРЪТ НА ПРАВОСЪДИЕТО АДВ.ИВАН ДЕМЕРДЖИЕВ СЕ ОПИЯНИ ОТ ВЛАСТТА И ЗАПОЧНА ДА ГУБИ КОНТРОЛ

Горещо

Зам. министърът на правосъдието от служебното правителство Иван Демерджиев не съумява да сдържа нервите си напоследък и излива негативните си чувства в социалните мрежи.

От социалните мрежи се вижда, че г-н зам. министърът гневно е коментирал под публикация във фвйсбук профила на Грета Ганева, кандидат за депутат от листите на Демократична България. Дали насаждането на мнения и слагане на етикети отива на човек, заемащ такъв пост и не е ли опасно да се раздават сериозни позиции на хора, търсещи лична изява чрез власт?

Г-н Демерджиев, подобно на описаното от г-н Маринов, без конкретни доказателства, но с голямо желание да “окаля опонента”, модел на поведение, което се следва от служебното правитеслтво, пише:
“Това не беше ли един шофьор на един известен мафиот?!”


Тук, ние питаме – кого визира като шофьор и на кой мафиот? Може би адв.Демерджиев е работил с Младен Маринов при въпросния човек?

Защо, като министър на правосъдието, г-н Демерджиев си позволява да пише такива коментари в социалните мрежи? Един човек, застанал точно на този ръководен пост, с главна роля в министерството на правосъдието, не би ли следвало да говори с доказателства и факти, а не като трол в интернет?

Това ли ни чака – да ни управляват интернет тролове, излагащи недоказани твърдения, колкото да хвърлят кал и после да се скрият отново зад поста си? Предстои да разберем….

Bunt.bg

2 Коментари

  • Йорданка Отговори

    юли 12, 2021 от 12:15

    Троловете са се впили във властта!

  • Петър Даскалов Отговори

    юли 12, 2021 от 12:33

    Боклуци!

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password