СИГНАЛ: Бойко Рашков и Румен Радев са сезирани заради полицейски тормоз в стил Държавна Сигурност

Авторски статии

Днес, 27.07.2021 в редакцията ни бе изпратена информация, че на 26.07.2021г. е подаден сигнал до министъра на вътрешните работи – Бойко Рашков, с копие до президента Румен Радев, главния прокурор Иван Гешев, министъра на правосъдието Янаки Стоилов и министър-председателя на Р.България – генерал Стефан Янев. Сигналът е от охранителна фирма и е срещу тормоза от страна на ГДНП както върху служители на фирмата, така и върху нейни клиенти.

В изпратения официален сигнал, Антон Великов – управител на охранителна фирма “Делта Гард” ООД, описва състоянието на дружеството, като споменава, че вече 15 години фирмата няма нито една спечелена държавна поръчка, няма неизплатени данъци към държавата, а в същото време е подложена на 24-часови проверки без прекъсване вече втори месец. И не е това, което ги смущава, а заплахите отправени от служители на реда, които гласят “че докато не се констатира нарушение, няма да спрат”, както и наложения тормоз върху клиенти на охранителната фирма, които биват привиквани в местни РПУ-та и биват заплашвани.

В сигнала си, Антон Великов споделя, че “този репресивен подход е или поръчка за отстраняването на “Делта Гард” от пазара в полза на друга охранителна фирма или е опит да се угоди на нечия лична облага, криейки се зад временното си служебно положение”.

Прилагаме и снимки от документа, който ни бе подаден заедно с информацията относно сигнала.
          
Ще следим дали сезираните лица и институции ще реагират и ще предприемат съответните законови действия.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password