Хаджигенов: Някой да каже на Сийка Милева да не дава съвети на Рашков по телевизията

Политика

“Разследване за полицейско насилие нямаше. Ако комисията беше реваншизъм, то защо не използваме камъни и дървета.”

Това заяви депутатът от “Изправи се БГ! Ние идваме!” Николай Хаджигенов след първото заседание на временната комисия, която ще проверява дали властта е употребявала разузнавателни средства срещу протестиращи и опозиционни лидери, както и сигналите за полицейско насилие.

МВР допусна и организира побоищата, пребъркванията, агитките с металните тръбите. Нося отговорност само за ранените – приемам лично всеки един от пострадалите, каза още той.

“От едната страна имаме стотици невинни ранени граждани, а от другата страна беше драматичното обвинение, че някой е стиснал тестисите на полицай. Нямаше нито един арестуван протестиращ, който е замерял униформени”, коментира Хаджигенов.

“Кои са тези полицаи, кой реши те да действат така? Целта е да се разбере имената на тези униформени”, разкри работата на временната комисия председателят ѝ.

Депутатът от ИБГНИ отново заяви, че иска да махне главният прокурор Иван Гешев и допълни, че той е много пазен в момента: “Не го ли махнем, нищо не правим”.

Някой да каже на Сийка Милева да не дава съвети по телевизията на Бойко Рашков, защото той сега преподава наказателно право.

Ясно беше, че в България няма прокурор, който да разследва главния, заяви народният представител от ИБГНИ.

Доста е вероятно да има кабинет, който ще е много по-различен. Няма идеални кандидати, коментира Николай Хаджигенов.

Депутатът се пошегува в ефир и се обяви за вицепремиер по космически въпроси.

https://novini.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password