Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената

хороскоп

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 11:36ч на 12 септември. 

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар – 6 лунен ден от 11:58ч на 11 септември до 13:15ч на 12 септември

Един от благословените дни. В повечето случаи преминава мирно и спокойно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.

Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела. Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Идеален ден за почивка. Избягвайте да изразявате недоволството си от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Днес избягвайте да давате своите вещи на други хора, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат много спокойни и нежни. Препоръчва се само класическата поза. Да се избягват страстните и бурни отношения, както и секс във вода.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве (опорно-двигателния апарат, избавяне от вирусни инфекции и простуда). Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време. Ако не искате да се подстригвате, то можете само да подравните косите си. Те ще растат бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е гарантиран богат живот.

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Ден за помирение, за даване и получаване на прошка. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Подходящ ден за молитви. В него човек може да намери истинският си Учител. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището.

novini.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password