Вдовицата на подп. Терзиев закова военния министър с тези въпроси след разчитането на черната кутия

Други

Този инцидент не подлежи ли също на разследване от Прокуратурата и не е в компетенцията на МО, за да дава крайни резултати, попита Димитрина Попова

Почернената вдовица на пилота на разбилия се по време на учение край Шабла МиГ-29 подполковник Валентин Терзиев – Димитрина Попова, отново подложи на критика служебния министър на отбраната Георги Панайотов.

Както БЛИЦ съобщи, в четвъртък той съобщи, че черната кутия на машината вече е разчетена. Днес той даде и повече подробности. По думите му, полетът е възстановен до последната секунда, цялата информация е снета. Потвърждават се заключенията от доклада на Военна полиция.

“Не е човешка грешка, загубата на пространствена ориентация е нещо специфично. Има посочена вторична причина, има неща, които е могло да бъдат направени по-добре на земята”, обясни той.

“А само аз ли виждам освен загуба на генералска ориентация и всякаква министерска такава? С цялото уважение към министър Панайотов и целият му “дипломатически” стаж, който за съжаление не излъчва много опит за поста, който заема, но този инцидент не подлежи ли също на разследване от Прокуратурата и не е в компетенцията на МО, за да дава крайни резултати…..?”, написа във връзка с последните новини около разследването на инцидента вдовицата на пилота Димитрина Попова в профила си във Фейсбук.

“Кого пазим от поемане на отговорности и не се ли борихме за промяна???? Това министерство и подчинените му структури трябва да излъчват предимно чест и достойнство, а всъщност вече 5 месеца (обхващам и двата случая) слушаме всевъзможни лъжи.

Надявам се Прокуратурата да работи и то във всички посоки, макар че не останах с такова впечатление след разговорите с разследващи прокурори…

Затова пък нищо няма да “спестя” на обществото, защото всички тези държавни служители (министри, прокурори и генерали) са в негово обслужване.

И както едни могат да дадат живота си за обществото, другите да си поемат отговорностите, съгласно длъжността, която заемат – конкретно визирам Министър (бивши включително) и началник на отбраната, както и командването на ВВС. А Прокуратурата да не спи!”, пише в заключение тя.

Димитрина Попова

преди 20 часа

А само аз ли виждам освен загуба на генералска ориентация и всякаква министерска такава? С цялото уважение към министър Панайотов и целият му “дипломатически” стаж, който за съжаление не излъчва много опит за поста, който заема, но този инцидент не подлежи ли също на разследване от Прокуратурата и не е в компетенцията на МО, за да дава крайни резултати…..? Кого пазим от поемане на отговорности и не се ли борихме за промяна???? Това министерство и подчинените му структури тВижте повече

Атлантици: Не пилотът Терзиев, а генералите във ВВС са загубили пространствена ориентация Разчитането на записа от черната кутия в Русия няма да даде отговор, на ко…
blitz.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password