Предизборно: Петков и Василев представят “Продължаваме промяната”

Политика

Интригата около бъдещия проект на Кирил Петков и Асен Василев трябва да падне днес. Двамата бивши служебни министри ще направят среща с медиите в 11 ч.

Въпреки че в прессъобщението пише, че ще има “неформална обстановка” съмишлениците ще коментират идеите си, интересът към събитието е огромен. Novini.bg ще излъчи събитието НА ЖИВО в нашия сайт и нашата Фейсбук страница.

Петков и Василев са заложили на “Продължаваме промяната” за име на политическата си организация. Любопитно е да се види как те ще участват на изборите, тъй като времето за регистрация на нов проект няма да им стигне. Очакванията са да се използва друга партия за мандатоносител.

Кирил Петков беше министър на икономиката във втория служебен кабинет на Румен Радев. Асен Василев пък бе начело на финансите. И двамата са завършили “Харвард” и имат реноме на сериозни професионалисти, успявайки да направят добра кариера и в частния сектор. На изпроводяк от Министерството на икономиката Петков каза, че в бъдещия проект ще влязат хора със сериозна експертиза.

Какво още обяви той преди дни – чуйте във видеото:

novini.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password