До няколко дни се очаква програмата на “Продължаваме промяната”

Политика

До няколко дни ще бъде представена програмата на “Продължаваме промяната”, съобщиха пред БНР Даниел Лорер и Яна Балникова от формацията на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. В основата на програмата ще бъде как да се изгради “по-добра България” в краткосрочен и средносрочен план.

“Основното в Договора за почтеност, който ще подпишат всички, влизащи в екипа на формацията, е прозрачност на доходи и банкови сметки”, уточни Лорер. Той подчерта, че в следващия парламент се надяват да работят с прозрачни и почтени хора: “Това, което видяхме в 46-ия парламент е, че такива хора има във всички формации”.
Балникова и Лорер обявиха, че в предизборната кампания на “Продължаваме промяната” няма да има “грозни нападки към останалите участници на политическата сцена”. Лорер заяви, че съпругата му ще напусне в следващите дни поста на заместник-министър на финансите и ведомството, но уточни, че тя няма планове да се включи в политическия проект.

Балникова бе зам.-министър на икономиката в кабинета на Кирил Петков, а Лорер е бивш съветник на Роман Василев, министър, отговарящ за електронно управление в служебното правителство на Марин Райков през 2013.

Dnevnik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password