Шофьорите да карат с повишено внимание в участък от АМ „Марица“

Авторски статии

Движението в платното за ГКПП „Капитан Андреево“ на автомагистрала „Марица“ в участъка между 27-ми и 29-ти км ще е поетапно в една лента, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

За ремонт на дилатационните фуги на мостово съоръжение при 29-ти км на автомагистралата от днес се ограничава преминаването по активната лента и трафикът ще е в изпреварващата. След това ремонтните дейности ще се прехвърлят в изпреварващата лента и автомобилите ще преминават по активната.

След като завършат ремонтът на дилатационните фуги в платното за ГКПП „Капитан Андреево“ строителните дейности ще продължат в платното за София на АМ „Марица“, като поетапно ще се ограничава преминаването в активната и в изпреварващата лента в участъка между 31-ви и 28-ми км.

Ремонтът на дилатационните фуги на съоръжението при 29-ти км на АМ „Марица“ се предвижда да завърши до края на октомври. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 70 км/ч.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

dariknews.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password