Сексуалният темперамент на зодиите

хороскоп

Земните знаци искат да усещат сигурност и да изпитват доверие към хората, които ги заобикалят.

Огнените знаци са страстни и обичат предизвикателствата. Те са пламенни и готови на всичко.

Въздушните знаци обичат да умуват. Те знаят как да играят ментални игри. Търсят вдъхновение за въображението си.

Водните знаци харесват гушкането, но и горчивия край, тъй като ги намират за абсолютно необходими.

ОВЕН

Сексът за Овена е вълнение, приключение, екшън. Овенът е романтичен и емоционален, винаги иска да бъде пръв. Той е пламенен любовник и обича “ловуването”. Но ще изневери, ако се отегчи. Сексът е пълноценен, страстен. Овенът е ексцентричен, обича мръсните думи, прошепнати в ухото. Ревнив и малко садистичен. Превръща фантазиите в реалност. Прави любов на най-нетрадиционните места и иска да развълнува партньора. Поема инициатива, но е нетърпелив и склонен към егоизъм.

Малко е трудно да разпалиш страстта му. Остави го да те защитава и да почувства, че доминира. Никога не споменавай, че сексът с него трябва да се разнообрази, защото ще потърси признание на друго място.

Най-добрите еротични комбинации:

С Лъв: ако и двамата овладеят стремежа си към пълна независимост.

Със Стрелец: експлозивна секс комбинация.

С Везни: също, еротика като фойерверк.

Със Скорпион: ако Скорпионът понесе неговата нужда от свобода, Овенът ще се отблагодари с много страст.

С Риби: допълват се един друг.

С Близнаци: отворени по един иновативен начин.

ТЕЛЕЦ

Телецът прави консервативен секс и не обича залитанията за една нощ. Той иска интимност и качество, иска да дава и да получава. Той е лоялен и изисква лоялност в замяна. Уважава нуждите си. Романтиката го успокоява и му помага да се развива. Полага усилия да събуди емоциите на партньора си. Слабост му е сексът след добра вечеря. Може да целува и гали с часове. Обича целувките по врата и шепота на ухо, дългата предигра.

Издръжлив е. Прави невероятно чувствен секс и не си пада по садо-мазо изпълненията, не харесва насилието и агресията. Пленяват го естественият аромат на тялото сексът сред природата. Комфортът му помага да изрази чувствеността си.

Бъдете дръзка в разпалването на страстта му.

Най-добрите еротични комбинации:

С Рак: всеки се грижи за другия. Това е дълга, красива връзка.

С Дева: развива се с бавно темпо.

С Везни: добре баланасирана връзка с любов и търпение, ако Телецът не се стреми към обсебване.

Със Скорпион: изключително страстна връзка, ако сте спокойни и уравновесени.

С Козирог: двамата искат едни и същи неща, допълват се един друг.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци притежава комуникативният талант, който привлича всеки. Сбъдва фантазиите си, дори и да са шокиращи. Иска малко повече от “добър” в леглото. Създава паралелни връзки, за да обогати опита си. Той възприема секса като физическо обновяване и нужда, без това да значи обвързване.

Обича разговора преди секса, иска разнообразие и да го прави навсякъде. Флиртува безсрамно. Обича тройки, просто пробва. С богато въображение е, обича целувките, масажите и говоренето по време на акта. Сексът променя настроението му. Иска предизвикателства, иска неуморен и с богато въображение партньор. Най-възпламеняващите зони са ръцете му.

Най-добрите еротични комбинации:

С Овен: и двамата са приключенски настроени.

С Лъв: подходяща двойка, когато помежду им има уважение и истинска любов.

С Везни: дават си свободата, от която се нуждаят.

Със Скорпион: много добър секс, ако Скорпионът с ревността си не ограничи свободата на Близнака.

С Водолей: подхождат си, любовта и уважението изискват време.

РАК

При Рака не се получава, ако няма еротично усещане. Той иска романтика, за да се почувства пълноценен. Търси увереност, стабилност. Първоначално е малко срамежлив, но когато навлезе във фазата на интимност и доверие, разкрива талантите и предпочитанията си. Най-добрият секс с него е след добро хапване. Привлича хора, които ценят високо семейството и децата. Романтичен и чувствителен е и иска да задоволи партньора си. Добра компания е.

Грешният избор в любовта направо го убива. Комплиментите, прегръдките и целувките дразнят приятно еротичния му апетит. Справя се по-добре на тъмно, докато тя обича секса във вода, но и на удобни места. Може да го прави цяла нощ. Той иска да живее в приказка. Любвеобвилен и страстен е. Има фантазии, нарисувани от книгите и филмите. Не харесва порното. Чувствителна еротична зона са гърдите.  Обсъждайте проблемите си с разбиране и той ще покаже благодарност.

Най-добрите любовни съвпадения:

С Телец: и двамата търсят сигурност и хармония, пасват си сексуално и могат да създадат дълготрайна връзка.

С Лъв: ако Лъвът приеме връзката сериозно, ще успеят.

С Дева: помагат си взаимно, има сигурност и стабилност, проявяват грижа и любов един към друг.

Със Скорпион: много добра връзка, допълват се успешно.

С Риби: секс с перфектна продължителност, двамата уважават чувствителността на другия и баланса.

ЛЪВ

Лъвът живее интензивно, с похот и страст. Сексуално ненаситен е. Трябва да се чувства желан. Когато е в плен на сексуалната химия, се влюбва и обича. Прави всичко възможно, за да предложи удоволствие. Той иска да бъде най-добрият. Импровизира и търси. Изисква похвала и признание. Харесва му да контролира ситуацията. Изразява любовта си публично.

Той иска да се влюбиш в него, в противен случай ще се откаже. Излъчва сексуална аура. Обича суровия секс, масажите. Фен е на секса на луксозни места в приятна атмосфера.

Най-добрите еротични комбинации:

С Овен: ако намерят баланса, ще се получи много добра връзка.

С Близнаци: подходяща комбинация, ако Близнаци не накърни имиджа на Лъв.

С Рак: обграждат един друг с любов и отзивчивост.

С Везни: ще са добре, ако успеят да открият баланс.

Със Скорпион: добър секс, ако има разбиране и толерантност.

Със Стрелец: добра дългосрочна връзка и сексуална химия.

ДЕВА

Харесва хора с чувство за хумор. Нуждае се от партньор, на когото се доверява. Харесва обаче и приключенията за една нощ. Стабилен е, консервативен, внимателен, любител на чистотата. След добър секс предпочита да заспи, защото не признава романтиката. Очарова с елегантност и спокойствие. Спонтанен е и разсъблича с очи. Сексът е игра, той забелязва, ако отхвърлиш и най-малкия му недостатък.

Любовник, който иска да покаже ексцентричните си идеи, но често се оказва несъвместим с партньора си, защото се вглежда твърде много в детайлите и пропуска спонтанността. Вълнува се от хора, които имат самоконтрол. Еротичен е, дори когато решава проблемите от всекидневието. Въпреки че не харесва романтиката като цяло, романтичната вечеря и флиртът ще го отведат в леглото. Обича секса сред природата. Изисква невероятен интерес. Винаги взима предпазни мерки. Чувствената му зона е коремът, а ключ към успеха са любезността и оригиналността.

Най-добрите еротични комбинации:

Със Стрелец: ако успеят да напасната темпото си.

С Рак: дългосрочна връзка, в която и двамата се наслаждават на секса.

С Дева: те разбират сексуалната и емоционална сфера и това е предпоставка за добра връзка.

С Риби: ако Девата е отворена към нуждите на Риби, всичко ще бъде наред.

С Козирог: много добър секс и връзка, ако Девата не хленчи, а Козирогът не я пренебрегва.

ВЕЗНИ

Мъжът Везни е романтичен, емоционален и чувствен. Уважава нуждите на другите. Обича приятната атмосфера. Знае как да разпали усещанията. Не обича екстремните пози, които изискват усилия и физическа активност. Дава повече, отколкото взима. Не споделя лесно сексуалните си фантазии. Той е нежен и прикрива някои неща, за да не нарани партньора си. Сексът е трупане на опит и му харесва да го прави навсякъде. Говори по време на акта и очаква половинката му да поема инициатива.

Добър съпруг е. Търси хармонията. Иска качество, ласкателство и малки удоволствия, без бързане. Интересува се от външния вид. Ненавижда грубостта. Чувствени еротични точки са кръста, бедрата, а ключът към успеха са нежните намеци. Ако е пренебрегван, ще изневери, за да си получи одобрението.

Най-добрите еротични комбинации:

С Овен: ако има сексуална съвместимост, ще успеят във връзката си.

С Телец: любов и добър съвместен живот, особено при положение, че Телецът иска да притежава.

С Близнаци: любов и щастливо бъдеще.

С Лъв: добър секс, но и двамата трябва да използват дипломация и разбиране.

С Везни: добър секс, ако и двамата търсят независимост.

Със Стрелец: много добра сексуалност, тъй като всеки има каквото другият иска.

С Водолей: перфектна комбинация, много добър секс, здрава връзка, допълват се идеално.

СКОРПИОН

Сексът за Скорпион е без граници, задръжки и табута. Сексът е сила и вдъхновение. Скорпионът е страстен, флиртаджия, който иска да реализира желанията си. Обича приключенията, но се разкрива бавно. Той е обсебващ и труден за разбиране, защото крие чувствата и мислите си. Провокативен и секси е, ожесточен и страстен любовник, лоялен и надежден спътник.

Сексът е емоция. Има силна сексуалност и задоволява своя партньор докрай. Чрез секса изследва дълбините на душата. Изтезава обекта на желанието си. Любовта, похотта и либидото са важни за него. Перфектен любовник е, знае как да дава, но и да взима. Познава тънкостите на секса и експериментира. Иска да контролира. Изисква повече от сексуално привличане. Има нужда от емоционално обвързване. Харесва чувствения масаж и музиката. Иска пълно сексуално удовлетворение. Чувствителните зони са половите органи. Носете секси бельо, когато сте с него. Само един поглед ще го възбуди. Не го карайте да ревнува, ще си отмъсти. Ако го мамите, ще го загубите.

Най-добрите еротични комбинации:

С Овен: динамична страст в комбинация с желание.

С Телец: страстна връзка, но бъдете внимателни за избухливи реакции.

С Близнаци: добър секс, но Скорпионът трябва да намали завистта.

С Рак: много добра връзка, която се справя с несигурността и ревността.

С Лъв: добра сексуалност, но несигурен край.

Със Скорпион: експлозивна, динамична двойка.

С Козирог: много добра еротична, балансирана връзка с бъдеще.

С Риби: много добър секс, взаимно се допълват.

СТРЕЛЕЦ

Сексът за Стрелеца е игра, която изисква промени. Сексът не означава дълбок взаимен респект за свободолюбивия Стрелец. Лесно забравя партньора си и продължава със своите си дейности. Не се интересува толкова задълго, но пък външният вид и личността трябва да вълнуващи и разтърсващи.

Той е щастлив, закачлив, приключенски настроен, с въображение, див и страстен любовник. Интересува се от качеството и количеството. Обича да ловува. Той е неукротим и взискателен, обича да прави любов навсякъде. Преди акта иска разговори и забавление. Обича странното и непредсказуемото. Опитва се да изживее всичко. Перфектен любовник, идеалист, който иска да бъде уважван. Не иска потисничество. В общи линии, търси партньорство и секс с приятелка. Ерогенни зони са бедрата. Ключът към успеха със Стрелеца е в приключенския дух.

Най-добрите еротични комбинации:

С Овен: много добър секс, но без бъдеще.

С Лъв: много добър секс, общи интереси, успешна дълготрайна връзка.

С Везни: добра сексуалност, добра връзка, ако Стрелецът не лети твърде високо.

С Водолей: добър секс, общи интереси и бъдеще.

КОЗИРОГ

Козирогът иска да се чувства уверен и сигурен. Може да изглежда хладен и труден в началото, но после проявява хумор и динамизъм. Иска изключителна и стабилна връзка. В него има сила и жар, но не е отворен към разнообразни изживявания, нито има въображение. Знае как да крие чувствата си. Има интензивни сексуални нужди, може да прави любов цяла нощ. Разговорите и филмите го възбуждат. Когато е обвързан, е верен. Има сила, увереност, сладък е и сантиментален.

Обръща внимание на външния вид, но не обича прекалено предизвикателни дрехи.

Бързо загрява и няма спирачки. Гледа порно, за да черпи опит. Възприема го за учител в секса. Взаимоотношенията не са му приоритет, той иска да има контрол и не обича крайностите. Ако се усети ангажиран, това ще предизвика проблеми с ерекцията, с които ще се справите без натиск. Той иска верен и лоялен партньор. Под повърхността на спокойствието тлее пламък, който ще се разгори в подходящото време. Чувствителни зони са коленете.

Най-добрите еротични комбинации:

С Телец: много добър секс, искат едни и съши неща, имат бъдеще заедно.

Със Скорпион: добра еротична комбинация, разбират се и балансират времето си заедно.

С Козирог: любовна съвместимост, има разбиране, но трябва да има и примиряване.

С Риби: много доби взаимоотношения и секс.

ВОДОЛЕЙ

Сексът за Водолея е игра, която качва адреналина. Флиртува и търси изживявания с различни хора. Отегчава се лесно. Сексът и емоциите за него са две отделни неща. Стимулират го умът и духът, не външният вид. Предпочита изобретателността и забавлението в секса. Обича бързината и удоволствието. Отворен е към всичко. Иска оригинален и ексцентричен партньор. Крие чувствата си, за да се защити, с него никога не знаеш какво мисли и чувства.

Харесва порочните игри. Не обича да се чувства потиснат. За да стигне до леглото, трябва да види силно желание. Иска свобода и уважение. В секса понякога е разсеян, а след това обикновено заспива. Не живее по стандартни правила. Мисли за здравето и предпазните мерки. Чувствителни точки са прасците и глезените. Ако имате емоционални изисквания, ще си тръгне.

Най-добрите еротични комбинации:

С Близнаци: много добър секс, но няма уважение, все пак има възможност за добра дългосрочна връзка.

С Рак: добър секс, но Водолеят трябва да успокои несигурността на Рака.

С Везни: много добра сексуалност помежду им, връзка без рутина.

Със Стрелец: много добър секс, общи интереси, връзка, която ще оцелее във времето.

С Водолей: разбират се много добре, чудесни взаимоотношения, страхотен секс.

РИБИ

За Риби сексът означава съюз на тяло и душа с човека, когото обича. Първоначално той е срамежлив и плах. С времето ще се превърне в любящ мъж, силно емоционален и с богато въображение. Не обича вулгарностите. Романтичен е. Предлага алтернативно удоволствие, защото знае как да проникне в душата на партньора.

Иска винаги да живее в приказка. Сексът и любовта за него са едно и също. Чувствеността е страхотна. Обича шепота в ухото, импровизациите, секса във вода. Той иска всичко да е перфектно и нищо да не го безпокои. Мечтател без задръжки, когато обича. Ерогенните му зони са стъпалата. Гледайте с него романтичен филм, насладете се на хубава вечеря и на нощ, пълна с любов.

Най-добрите еротични комбинации:

С Рак: всеки се грижи за другия, има баланс и любов, всичко е идеално.

С Дева: ако Девата издържи на чувствителността му, всичко ще бъде наред.

Със Скорпион: приятна двойка, много добър секс.

С Козирог: много добър секс, добра връзка с бъдеще.

 

obekti.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password