Синът на Румен Радев предизвика катастрофа в София – има книжка от месец

Горещо

Катастрофа е предизвикал в столицата синът на Румен Радев – Георги. Това сигнализираха очевидци пред ПИК. По думите им инцидентът е бил лек, но предизвикан от президентския наследник, тъй като бил неумел шофьор. Мелето с нанесени материални щети на общо три коли станало в петък следобед.

”Карал е Ауди. Ударил е леко друга кога, забила се в трета, и за щастие няма пострадали. Явно не умее да шофира, но се е качил в дъжда да кара”, разкриват свидетели. Катастрофата е станала на метри от 1-во РПУ на кръстовището на ул. ”Николай Коперник” и бул. ”Шипченски проход” в Слатина, където живее Георги с майка си и сестра си след развода на родителите им.

По думите им дошлите на място полицаи нямали съмнения, че младият Георги Радев с аудито си е виновен за удара и са го санкционирали. Станало ясно, че има книжка само от месец.

На Радев са направени и полеви тестове за алкохол и наркотици, които били отрицателни.

За разлика от предишните екшъни с него, този път той не парадирал с произхода си.
Припомняме, че вече имаше куп инциденти с Радев-младши.

Още в основното училище преди 5 години името му бе замесено в инцидент с насилие над дете, което разказа, че синът на президента има високо самочувствие и се държи скандално с другите деца.

По-късно той бе част и от сбиване пред нощен бар между две момчешки групи, като за капак бе навън незаконно посред нощ като непълнолетен.

Преди година пък отново бе замесен в скандал с шумен купон на частно парти и отново се наложи намеса на полицията.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password