Алена: Ако Радев спечели, България в криза до 2027 г.

Политика
Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика във ВИИ „Карл Маркс“ (сега УНСС). Дълги години е практикувала професията у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971, а астрология от 1977 г. При двумесечния си престой в Япония в науката я въвежда японски астролог. В периода 1983-1984 г. изучава редовно астрология и психоанализа в САЩ – Ню Йорк, когато за пръв път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 г. Линда Гудман ѝ поставя задачата да продължи изследванията си и да развива науката нумерология и по-специално кармичната нумерология и кармичната астрология. Автор е на 76 книги и повече от 234 хиляди хороскопа. Създател и автор е на сп. „Кармичният кръг“, излизащо всеки месец от януари 2001 г.

От 1999 г. е единствената българка, член на Германския съюз на астролозитe DAV.

От 2006 г. е член на Международната астрологична асоциация ISAR, а от 2015 г. и на Американския астрологичен съюз.

През 2010 г. с решение на Германския астрологичен съюз е избрана да оглави българския филиал на Германския астрологичен съюз и да бъде негов председател.

Книгата ѝ „Универсалната матрица на Питагор“ излезе на немски език през октомври 2019 г.

За „Ретро“ Алена коментира шансовете на основните претенденти за президентския пост и направи прогноза за развоя на парламентарните избори.

– От безалтернативен победител, за какъвто го представяха неотдавна, Румен Радев има вече сериозна конкуренция. Какви са неговите шансове и какво показва звездната карта за изхода на президентските избори?

– В 45-ото НС депутатите за 9 дни работа успяха да променят изборния закон и машинното гласуване да стане задължително. Тогава написах, че астрологичните прогнози вече са обезсмислени, защото естественото състояние на планетарните конфигурации се превръща в заложник на машинните манипулации на вота. Ясно и категорично казах, че докато се гласува чрез машини, всеки вот ще е манипулиран според интереса на този, който владее паролите за управлението на изборните компютри. Затова съм изненадана, че тази тема отсъства във всички социологически или политически прогнози. Няколко пъти Борисов каза, че „мачът бил свирен“, но никой не му обърна внимание. Ето защо, когато давам прогнозите си, вече ги разделям на две части: на естествени астрологични заложби и след машинното манипулиране.

Астрологичният шанс на двойката Радев – Йотова реално съществува, при това не е за подценяване. Гарантира им присъствие на втори тур, но не и победа на изборите. Е, затова са изборните машини, с чиято манипулация може да спечелят още на първи тур. Пропуснат ли момента, манипулациите на втория тур ще са твърде рисковани и победата няма да е за тях.

Бюлетината с вибрация 6 налага да се стабилизира постигнатото, което е повторно потвърждение, че погледът на двойката е отправен към миналото, към възрастните поколения с надеждата да се запази съществуващото статукво, но явно двойката не осъзнава, че то е вече разрушено, а новият градеж още не е започнал.

Нерадостният ми астрологичен извод е, че ако Радев спечели изборите, кризата в България ще се проточи до 2027 г., независимо колко правителства ще се сменят дотогава и колко народ ще измре и емигрира.

– Ще има ли втори тур на президентския вот?

– С моите скромни изчисления ще кажа, че идеята е да няма втори тур, за което трябва да помогне машинното пренасочване на гласове. Стигне ли се до втори тур, поне за себе си ще приема, че нещо се е объркало, защото вторият тур не гарантира победа на Радев.

– Ще пострада ли имиджът на Радев от скока на цените, задаващата се инфлация и Ковид кризата и може ли това да му коства втория мандат?

– Няма да пострада. Буферът е служебното правителство и то обира негативите заради впечатляващата си некадърност. В разделеното ни общество мнозинството от хората вече е избрало за кого да гласува и фактът, че Радев дърпа конците на избраните от него министри и България затъва в дългогодишна криза, не е проблем за неговите поддръжници. Мисъл няма, емоцията е господар. Изненадващ планетарен аспект в звездната карта на двойката Радев – Йотова показва, че те разчитат на подкрепата преди всичко на най-възрастното население, което е най-потърпевшо от икономическата ситуация в България, както и на най-невежата част от населението. Но за този душевен мазохизъм няма лечение.

– Кои са слабите страни на Румен Радев, къде е най-уязвим и с какво е най-опасен в очертаващата се битка?

– Най-уязвим е в невежеството си, посредствения си интелект, тесногръдието, неадекватното си поведение в ситуацията, в която се е озовал, които за поддръжниците му не са негативи. Най-опасен е в постоянната си готовност да напада. При пряк дебат с Радев няма да е трудно Герджиков да бъде ваден от равновесие, защото Радев никога не говори по същество, той иронизира, унижава и със сарказъм се подиграва, за да прикрие некомпетентността си.

– Подходяща ли е кандидатурата на подкрепения от ГЕРБ проф. Анастас Герджиков, какви са неговите предимства от астрологична гледна точка и има ли той качества на победител?

– Има качества на обединител, но за да ги прояви, трябва да бъде и победител. В глобалната астрологична картина на разделеното от омраза българско общество примитивната агресия на вдигнатия юмрук има повече шансове за надмощие от интелекта. В българското общество най се почитат арогантните, пробивните, но посредствени хора, в какъвто образ професорът не се вмества, но на настоящия президент му е по мярка. Наистина ли някой вярва, че немалкото количество млади, но функционално неграмотни българи, ако решат да идат до урните, ще пуснат гласа си за Герджиков? В България умните и най-изявени с качествата си личности задължително в един момент започват да бъдат унижавани, неглижирани, потискани, ако може да се разболеят, да емигрират или да докретат до пенсия. Тъй че качествата, знанията, сигурна съм и богатата обща култура на проф. Герджиков в случая не са му най-големият позитив. Пожелавам успех на двойката, те са нужните и правилните хора в този критичен момент за България. Имат астрологичен шанс на втори тур да спечелят, но не сами, а с помощта на рамото, което ще ги подкрепи.

– Какъв е вашият съвет към проф. Герджиков – като поведение и послания?

– Всеки ден да кани Радев на пряк дебат. Стигне ли се до такъв, да не се поддава на провокативните подигравки на Радев, с които той крие невежеството си. При всяка своя среща и изявление да се представя като обединител на разделеното общество. Да изясни визията си по всички чувствителни теми за обществото. Да не търси компромиса на всяка цена и да не прави опит да се хареса на всички, това е невъзможно. Поне за изборната кампания да се превърне в акула, колкото и да му е невъзможно.

– Проф. Герджиков казва, че не е кандидат на ГЕРБ – това може ли да му изиграе лоша шега?

– Професорът иска да е обединител, издигнат от широк кръг хора, и вместо да се разграничава от ГЕРБ, би трябвало да казва, че и тази партия е част от мнозинството, което го подкрепя, защото изборът за президент е недвусмислен – за Радев и против Радев. Проблемът е, че вотът анти-Радев ще е разпилян на първия тур, а с изборни манипулации може и да не се стигне до втори, защото гласовете за Радев ще са събрани в боен юмрук.

Изборната бюлетина, подвластна на вибрация 15, е носител на изискване за стабилност, почтеност по време на предизборната кампания съгласно повелята на двойното число. От Герджиков и Митева зависи да разпознават хората измамници и целящи да ги провалят в последния момент, в изборния ден.

– Чии са шансовете при балотаж Радев – Герджиков?

– Стигне ли се до втори тур, победата клони към Герджиков – Митева. Такива са астрологичните заложби заради подкрепата, която ще получат, а дали владеещите машините ще се осмелят да пренасочват гласове, това не мога да отговоря. Рискът е твърде голям, въпреки че и залогът не е малък.

– Каква е прогнозата ви за парламентарните избори – как виждате подредбата на партиите и как ще размести пластовете новата формация на Кирил Петков?

– Астрологичното ми изчисление за партийната подредба в 47-ото НС е в медийното пространство от 13 октомври, деня, в който теглиха в ЦИК номерата на бюлетините.

Победител с впечатляваща разлика от следващите го партии не се очертава. Омразата в обществото все още не е уморена и успокоена чрез страдание, обедняване, лишения, тъй че разумът скоро няма да надделее. България продължава да е в състояние на гражданска война, която в друго време щеше да е кървава. Правителство трудно ще бъде съставено, дори и при хвалбите на двамата „почтени“, творящи митове и химери чрез коалиция „Продължаваме промяната“.

Ако новото статукво успее с помощта на манипулацията на изборните машини да стигне до правителство на „почтените“, в зависимост от датата на началото на новия парламент мога да кажа дали ще е само за зимата, или и година ще откара, което    няма да е възможно, ако Радев загуби изборите.

Коалиция    „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“

Астро-нумерологичното ми тълкуване за „Продължаваме промяната“ е негативно като последици за България. Парите са целта, властта е пътят към постигането ѝ. Всяка измама е оправдана, защото целта е „благородна, спасяването на България“.

Тази партия няма шанс по естествен път, чрез доброволно гласували за тях, да достигне до съставяне на коалиция на „почтените“ в НС и правителство. Реалността на манипулираните машини обаче може да се окаже друга и от 6-8 процента действително избрали да гласуват за коалиция ПП те да подскочат дори до второто място. При втория вариант кризата в България ще се ускори, а народът ще отвърне с протести и насилие.

ГЕРБ-СДС

Документите за регистрация са внесени в ЦИК в ден на кармична разплата за ГЕРБ и на материални стремежи за СДС, което е знак, че избирателите са разочаровани от ГЕРБ и от коалицията и не са решили дали и как да гласуват. За всички е видно, че от протестите миналата година Борисов и като поведение, и като психика е различен от образа, който познаваме в последните 15 години. И докато до лятото на тази година белият вихрогон на успеха пасеше на неговата поляна, сега вече е на друго пасище. Все пак ГЕРБ-СДС ще са първа сила с най-много гласове, дори след   манипулациите с машините заради спомена за съграденото от този човек. Коалиционно правителство няма да сформират. Астрологично изчислимо реалните проценти само за ГЕРБ са около 32. Заради политическия труп на СДС, който ГЕРБ влачи като камък на шия, и манипулация на вота да се радват, ако имат с 10 по-малко.

Коалиция      „БСП за БЪЛГАРИЯ“

БСП продължават да се самоунищожават, вместо да набират сила при политическия хаос в държавата. Преди три години написах, че партията е само употребена, но не и припозната от Радев, но от ръководството ѝ не се направиха верните изводи и БСП изживя на отминалите избори най-големия си срив за предходните 30 години.

Като астрологично изчисление БСП имат шанса да бъдат втори на изборите, но каква част от техните гласове ще бъдат пренасочени машинно към „почтените“, не може да бъде астрологично изчислено. Предупреждавам, ако се окажат в позиция, позволяваща им преговори за коалиционно правителство, не бива да се обвързват с протестните партии, още по-малко с ПП, защото така ще предизвестят недалечния още по-голям срив на БСП.

ДПС

ДПС, както винаги, са верни на себе си, практични, не позволяват на емоцията да им бъде господар. Блестящ е ходът им с издигането лидера на партията за кандидат-президент. Гласуването с един номер за парламент и президент и при добро насочване по места блокира шанса да бъдат машинно прехвърляни гласове от ДПС към други партии. Шансовете, както винаги, са им добри, ще си вземат своето и ще покажат своята значимост.

Коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-ОБЕДИНЕНИЕ“

Звездната карта на ДБ разкрива, че са бомба пред избухване. Ври и кипи  в партията, воюват помежду си и накрая ще се самоунищожат. Кога ще се случи, планетите на този етап не казват. Промените при тях са глобални, на скокове между положителни и негативни, но преобладават отрицателните. Ретроградният Меркурий разкрива обаче, че промяната при тях ще бъде неочаквана и само негативна. Разнобоят е изявен, вървят към разрухата си. Бюлетината с номер 30 предупреждава, че може да се окажат подведени от привидните им привърженици и да се озоват в историята. В 47-ото НС все още ще присъстват.

Коалиция „ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ!“

Астрологичната прогноза за тази коалиция е излишна. По естествен път нямат шанса да присъстват в 47-ото НС. Възможно е чрез манипулиране на машините, ако някой прецени, че са удобна бройка за „почтените“.

– Приключва ли безславно политическата кариера на чалга месията Слави Трифонов?

– Нима той лично е имал политическа кариера? Ако сме снизходителни, ще кажа, че след като виртуално се закле като депутат в 45-ото НС, е бил такъв в рамките на месец, в който депутатите се преработиха само 9 дни. В 46-ото НС липсва, за 47-ото НС не е кандидат. На живо, от плът и кръв, така и никой простосмъртен не видя този човек. Някакъв виртуален аватар, който доказа на всички, че освен насъскването на омраза сред неспособни на разсъдък същества, дори и с висше образование, освен демонстрацията на арогантна простащина от депутати на ИТН и на унизително примирение с първичността на някои от сценаристите му, чиято еволюция се е разминала с тази на хомо сапиенс, на друго не са способни. Не само не могат, но и не искат да управляват държавата. Трифонов изигра своята разрушителна роля в българското общество и в ролята си на марионетка вече става излишен.

Няма нищо различно от миналогодишното ми астрологично изчисление за ИТН – партия еднодневка. Да припомня, че на 14 ноември ИТН ще навърши без малко 16 месеца от създаването си. Бавно, но неизбежно партията върви към своя залез. Заради моментните астрологични компоненти за тези избори не се очертава възможността да изпаднат под 4-те процента, но за предсрочните избори за 48-о НС догодина реалностите ще са други.

Автор:   Вера Йорданова, “Ретро”/pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password