Кой е щастливият ден от седмицата за всяка зодия

Хороскоп

Всеки си има любим ден от седмицата, който смята, че му е на късмет и каквото и да захване в този ден ще има успех. Ето и кои са щастливите дни от седмицата за всяка зодия според сайта Edna.bg.

Понеделник – Рак

Управлявани от Луната, вие обичате да давате приоритет на изливането на емоциите си, а понеделник е най-подходящото време за това. С края на уикенда може да сте склонни да се чувствате изцедени и е изключително важно да отделите време за освежаване за следващата седмица. Понеделник е идеален за прекарване на времето у дома и приготвяне на храна за всеки ден.

Вторник – Овен и Скорпион

Като зодиакални знаци, управлявани от Марс, вторник е идеалният ден за вас, за да стартирате нови проекти и вълнуващи нови идеи. Като ден от началото на седмицата имате няколко дни за почивка и размисъл, преди да започнете нещо, което ще изисква много енергия. Да имате амбиция е от съществено значение, но как и кога ще решите да се възползвате от тази енергия е от голямо значение.

Сряда – Близнаци и Дева

Като психически заредени знаци на зодиака, сряда е денят, управляван от Меркурий, планетата на идеите и общуването. За вас този ден е оптимален за насрочване на срещи, съставяне на списъци или изпращане на имейли. Щастливият ви ден е в средата на седмицата, така че имате достатъчно време да свършите другите си задачи преди и след този ден.

 

щастие
iStock/Getty Images

 

Четвъртък – Стрелец и Риби

Идеалистичен и оптимистичен, денят, в който сте склонни да процъфтявате най-много, е четвъртък, тъй като той се управлява от Юпитер, планетата, която перфектно олицетворява вашата обширна и духовна природа. Четвъртък е идеален да се отдръпнете за малко назад и да погледнете общата картина, за да сте сигурни, че вашите ценности все още са в съответствие с това, което сте започнали.

Петък – Телец и Везни

Никой не се вълнува за петък като вас, тъй като вашата управляваща планета Венера управлява този ден. Като знаци, които дават приоритет на комфорта, стабилността и общуването, ще откриете, че повечето социални събития или творчески начинания, които инициирате, наистина процъфтяват в този ден, точно навреме, за да се отдадете на време само за себе си през уикенда.

Събота – Козирог и Водолей

Структурата и дисциплината са точно по вашата част и тъй като това са двата знака, управлявани от Сатурн, планетата на границите, събота е денят, в който наистина можете да свършите нещата. Желанието ви за организиране на продуктивен работен процес или излети с голяма компания наистина ще процъфтява в този ден и ще ви позволи да поставите финалните щрихи върху целите си преди началото на следващата седмица.

 

щастие
iStock/Getty Images

 

Неделя – Лъв

Като слънчев знак на зодиака, неделя е вашият ден, в който да заблестите. Това е идеалният ден за вас, за да дадете приоритет на творческата си енергия или да поставите нови вълнуващи цели за следващата седмица. Желанието ви за признание за постиженията, които сте постигнали предишната седмица, вероятно ще дойде на този ден. И тъй като това е горивото, което ви вдъхновява, това признание ви подхранва да продължите напред.

https://dariknews.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password