Ексклузивно! Борисов проговори знае ли коя е Мата Хари и има ли дете от Борислава Йовчева

Политика

Бившият премиер реши да затвори устите на всички и цитира песните на Папи Ханс

Ако искат тест за бащинство на всяка, която е решила че има дете от мен… Това са неща, които не ме касаят. Утре може и друг на поиска.

Така Бойко Борисов коментира въпрос на журналист дали думите на Ивайла Бакалова, че е направил дете на Борислава Йовчева, са истина.

Борисов призна, че има интерес да се разбере коя е Мата Хари, но нейната грешка е, че е снимала, докато него го няма.

Той е категоричен, че когато са правени снимките, той не си е бил у дома.

Междувременно лидерът на ГЕРБ призова журналистите да бъде разпитан на всякакви теми, защото нямало въпрос, на който да не може да отговори.

Може и тест за майчинство да ме накарат да направя накрая. На тая възраст знаете ли колко трудно се правят деца. Хайде да не се шегуваме с такива работи. Народът избира и се чуди как да се оправи. След 14-и ще е много трудно“, смята лидерът на ГЕРБ.

“Какво е казала Бакалова или еди кой си няма нищо общо с ежедневието на хората. Аз вас питам ли ви за връзките ви и децата ви. Това са лични неща”, добави лидерът на ГЕРБ.

“Папи Ханс има две страхотни песни, слушайте ги. “Да си знаел” примерно. Като сме глупави, ще си понасяме след това шамарите от живота, защото сме подценили ситуацията и сме се предоверили“, каза той.

blitz.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password