Зодиакалните знаци, които остават вечно млади

хороскоп

Астролозите са установили кой от представителите на зодиака ще блестят с красота и в зряла възраст. Ето кои са те:

Козирог

Благодарение на своя покровител Сатурн, Козирозите сякаш забавят хода на времето. Те “цъфтят” именно в зряла възраст, а с годините  стават все по-хубави. Често изглежда, че времето няма абсолютно никаква власт над тях.

Водолей

Ценителите на свободата и спонтанността, Водолеите, също са склонни да изглеждат млади дори в зряла възраст. Положителният подход към живота, хуморът и усмивката ги карат буквално да излъчват свежест отвътре. Благодарение на тяхната харизма, бръчките на Водолея често не се забелязват от другите.

 

жена
iStock/Getty Images

Дева

Тези представители на земния знак са обсебени от контрола, включително над телата си. Девите се чувстват най-добре, когато телата им са силни и пъргави, кожата им е сияйна и копринена, а здравето им съответства на външния вид. Те полагат много усилия в грижата за себе си и резултатът от тези усилия им помага да изглеждат млади дълги години.

Овен

Огненият Овен винаги бяга нанякъде, бърза и изглежда като вечното дете. За разлика от Козирозите, които забавят хода на времето, Овните изглежда изпреварват времето и дори в напреднала възраст не губят любопитството си.

ВИДЕО

 

dariknews.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password