Къде няма да има вода в София

Общество

Временно ще прекъсне водоснабдяването в някои част на столицата, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Георги Бакалов“ в жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: ул. „Чарлз Дарвин“ от ул. „Акад. Методи Попов“ до ул. „Незабравка“; ул. „Незабравка“ от ул. „Чарлз Дарвин“ до ул. „Майор Юрий Гагарин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чарлз Дарвин“ на кръстовището с ул. „Акад. Методи Попов“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 514 на кръстовището с ул. 511 до училището.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по бул. „Цариградско шосе“ се налага спиране на водоподаването от 22:00 до 01:00 часа на 26.11.2021 г. на клиентите на „Софийска вода” в района на: кв. „7-ми 11-ти километър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цариградско шосе“ – локал при отбивката за „ АТМ“ център.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password