Скандален чат на Демерджиев – министърът поема поръчки за МВР

Горещо

В продължение на изнесените чатове, които се появиха вчера – 25.11 в ПИК, ние от БУНТ питаме – някой ще се заеме ли сериозно с този скандал и разкриване на истината или ще се потули като много други неудобни за сегашните властимащи казуси?

Ако тези чатове са истина, то тогава излиза, че МВР действа чрез лични поръчки, т.е. от държавна институция се превръща в частна машина за разчистване на лични сметки. И, ако не си угоден на “партията” – ще ти изпратят “службите”.

Припомняме и изказването на Румен Радев пред медиите: ”Времето на дерeбеите свърши. България е демокрация, в която няма място за частни милиции.” – думите бяха насочени срещу охранителна фирма Делта Гард, но сега се питаме – чии милиции са частни? Демокрация ли е България? Министри действат по поръчка?

Министърът, скрил се от полиграфа, сега какво обяснение ще даде? Поема ли поръчки за МВР, кой му плаща и колко му плаща? Това ли е изчегъртването на корупцията? 

Демерджиев: Всичко ще бъде свършено, но малко ще изчакаш, защото другата седмица Б.Р. ще обеси Д.Г., като им вземе лиценза, а ти знаеш колко е важно това за мен и към кой съм поел ангажимент. Беше се изнервил, защото по дружеството нищо не излезе, но е намерил начин да ги закове и този път няма мърдане. Ще ти разказвам, когато се видим.

Защо е много важно за Демерджиев Б.Р да вземе лиценза на Д.Г? На кого какво ще разказва?

Защо Б.Р. Се е изнервил, че по дружеството нищо не било излязло и законен начин ли е намерил да “ги закове”? Това звучи като поредно доказателство за организирания институционален тормоз върху охранителната фирма, за което те сигнализираха както медии, така и официално НАП, съответните министри, главния прокурор и президента Румен Радев. Но само НАП отговориха и то в стил “ние сме си в правото да правим колкото проверки и ревизии преценим”.

Неизвестен: Какво се случва? Вече не вдигаш тел, а обеща всичко да бъде ок по моята тема. Изчаках да приключите с Д.Г., след това и Автомагистрали и сега се покри. Бях точен с парите когато каза, обеща ми бързо развитие, а сега се криеш…Какво се случва?

Демерджиев: Прав си за всичко, извинявай за забавянето, но всичко поето като ангажимент ще бъде изпълнено. Ще се чуем по-късно защото сега не мога да говоря. Както виждаш, ще има разместване и трябва да запазя поста. 

Скандалът е не само интересен за медиите, но е много определящ за сегашното и бъдещо състояние на държавата ни, а от там и на нас, потърпевшите граждани. 

Докато се правят размествания в министерските кресла какви ангажименти се поемат и към кого – към българския гражданин или към поредния олигарх, управляващ задкулисно?

Очаквайте още от Бунтовника в интернет!

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password