От кого скандалният министър поема поръчки и защо намесва Бойко Рашков? Изолиран случай ли е това?

Общество

Интересът за чатовете на скандалния министър Демерджиев не стихва, въпреки, че големите медии, угодно на властта, го прикриват. Но обществото се пита – след шкафчетата на Борисов идва времето на чатовете на Демерджиев и поръчките ли? 

И съвсем не по-малко по важност – къде стои Бойко Рашков в този случай? 

Докато едни сочат с пръст други и се хвърлят обвинения, се оказва, че се правят сметки, поемат се поръчки, използват се държавни служби за лични цели, пазят се постове. Не, не е времето на 90-те, не е и на промяната, оказва се, че е времето на подмяната, и то по поръчка.

В интервюто си за една от малкото медии, които не мълчат – агенция ПИК – скандалният министър на правосъдието даде доста объркани отговори на съвсем логични и елементарни въпроси.

“ПИК: Номерът, който стои зад чатовете, е Вашият, нали?

И.Демереджиев: Не знам дали това е моят номер…”

Дали министърът е бил в паника, че тези чатове лъснаха, че чак да не може да отговори на този елементарен въпрос? Ще оставим преценката на вас.

Но има и още въпроси, които изникват покрай скандалните чатове и лица – това изолиран случай ли е на поемане на поръчка с лични мотиви? Защо не се разследват тези чатове така, както шкафчетата с пари и злато? Избирателно ли се разследва? И кой изобщо е човекът “точен с парите”?

Автор: Бунтовникът в интернет

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password