Ед Шийрън и сър Елтън Джон с песен за Коледа

Общество
Ед Шийрън и сър Елтън Джон разкриха песента, която се надяват да стане №1 по Коледа тази година, съобщи Би Би Си.

Озаглавена „Весела Коледа“, това е песен, която празнува сезона, като си спомня „тези, които са си отишли“ в една болезнена година.

В комплект с камбани за шейни, звънчета и небесни хорове, това е една от трите песни, които звездите написаха, след като сър Елтън представи идеята миналата Коледа.

Но дуото е изправено пред жестока конкуренция в класациите от Адел и LadBaby.

Шийрън вече има коледен №1 на свое име с дуета с Бионсе Perfect. Забавният Step Into Christmas на сър Елтън също е празничен продукт, който се завръща в топ 40 на Обединеното кралство всяка година от 2017 г.

Именно продължаващият успех на този сингъл накара звездата да предложи сътрудничествоза Коледа на Шийрън.

“Той беше толкова развълнуван, че Step Into Christmas всяка година заема по-висока позиция”, каза Шийрън пред водещия на американско чат шоу Джими Фалън.

“Така че каза: “Искам да направя още една коледна песен, искаш ли да я направиш с мен?”.

Първоначално обаче Шийрън не приема идеята. “Винаги съм бил против това”, казва той. “Не че не харесвам Коледа. Аз обичам Коледа. Но за да направиш коледна песен, трябва да направиш в нея всичко възможно.”

В крайна сметка дуетът прави повече от това.

Песента им съдържа всички коледни клишета, които можете да си представите – от събирането около елхата до целувката под имела. И въпреки това този подход работи – звучи познато и същевременно освежаващо ново.

Заключителните думи – “Коледно време е за теб и мен/ Имаме прекрасна нощ и Честита Коледа“ – не изглеждат впечатляващо на хартия, но на практика гарантирано ще предизвика песни „на градус“ на коледните партита (когато коледните партита отново бъдат разрешени).

Звездите заявиха, че всички хонорари, които ще спечелят от песента по Коледа, ще бъдат разпределени между фондацията на Ед Шийрън “Suffolk Music Foundation” и фондацията на Елтън Джон за борба със СПИН.

 БГНЕС

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password