Ето как по рождената си дата да разберете колко дълго ще живеете

Хороскоп

Така ще имате време да осъществите всичко замислено, ако внезапно получите лошо предсказание

Има хора, които за нищо на света не биха искали да знаят колко дълго ще живеят.

Те просто се страхуват от смъртта и са убедени, че негативните прогнози се сбъдват, само защото са се настроили психологически към тях, а мисълта, както всички знаем, е материална. И когато човек се настрои към факта, че ще умре на определена възраст, това наистина може да се случи.

Не може обаче да се каже, че абсолютно всички се страхуват от смъртта. Има и такива, на които им е страшно интересно да знаят колко дълго ще живеят, за да бъдат готови за щастлива старост или, обратно, да се опитат да осъществят всичко замислено, ако внезапно получат лошо предсказание.

Ако и вие сте любопитни да узнаете колко време ви остава, може лесно да разберете това с помощта на рождената си дата. Единственото, което трябва да направите, е съберете датата, месеца и годината си на раждане и след това да доведете полученото число до едноцифрено.

Например, ако сте родени на 5 октомври 1986 г., трябва да съберете 5+1+1+9+8+6=30=3+0=3.

Ето и значението на всяко число:

1

Старицата с косата ще дойде да ви прибере след 80-ия ви рожден ден. Ще имате наситен и ярък живот, а смъртта ще бъде безболезнена и лека.

2

Най-вероятно ще загубите живота си в резултат на злополука. Най-опасната възраст за вас е 7, 19, 29, 45 или 67.

Разбира се, можете да живеете и по-дълго, просто през тези години трябва да сте максимално внимателни.

3

Ще живеете дълго и ще умрете от болест. Най-опасните години за вас са 44 и 73.

4

Ще се радвате на дълголетие. Вие сте от хората, които имат всички шансове да духнат сто свещички върху тортата. До последните си дни ще бъдете активни и в добро здраве.

5

Смъртта постоянно витае над вас, но вие ловко я избягвате. В живота ви има много опасности, но не те ще бъдат причината да си отидете от този свят, при това на много почтена възраст.

6

Най-опасните години за вас са 13, 22, 47 и 68. Кармичните дългове ще повлияят на продължителността на живота ви и причината за смъртта.

Потърсете подсказки в нумерологичните показатели и числото на вашата карма.

7

Имате най-мощния ангел пазител, но сте изложени на риск да загинете от някакво природно бедствие. Страхувайте се от гръмотевични бури, наводнения и пожари. Ще имате неочаквана смърт.

8

Обичате да рискувате и да си играете със смъртта. Ако не спрете, рано или късно всичко ще завърши с трагедия. Продължителността на живота ви е изцяло във вашите ръце. Ако избягвате рисковете, ще се радвате на дълъг живот.

9

Такива хора, за съжаление, рядко доживяват дори до 50-ия си юбилей. Те трябва да стоят далеч от алкохола, тютюна и глупавите рискове, трябва много внимателно да следят здравето си, за да получат шанс да остане по-дълго на този свят.

/jenata.blitz.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password