Лили Иванова шокира с признания за пъклените й планове и най-големия й кошмар СНИМКИ

Други

Голямата певица не остана длъжна на хората, които си позволяват да я критикуват за това, че продължава да пее

„Мисля, че това бе най-дългото ми отсъствие от сцената. Никак не ми бе приятно. Светът е много различен. Не съм отчаяна. Но ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство“, това заяви голямата Лили Иванова в първото й телевизионно интервю след 3-годишно отсъствие от телевизионния екран.

Тези две години ми се сториха най-големият кошмар, защото ме разделиха с моето щастие – моята публика“, призна примата пред журналистка Георги Любенов и БНТ.

„За това време успях да отделя живото от плявата. Те ми дадоха възможност да преценя моето обкръжение, както и хората, с които работя и познавам.

Дадох си отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха. Но игнорирам всичко това – аз винаги имам пъклени планове, пъклени идеи и само това ми е в главата. Заради това много трудно заспивам“, сподели още Лили Иванова.

„Готова съм винаги да посрещна най-лошото. Това съм възпитала в себе си. Имах много трагедии“, емоционално сподели тя.

„Да, за съжаление съм емоционална – това ми пречи малко, но не мога да се променя. Заради това и от емоции понякога ме сковава гърлото преди концерт“, каза още голямата певица.

„Може би ще чудя всички с това, което ще кажа, но откакто ми е стъпило крачето в София винаги съм била обкръжена, не думата е „заливана“, от обич и омраза. При мен омразата ме калява. Отнасям се към всички тези неща с презрение.

Кои са тези, които си позволяват да ме критикуват при това много остро, след като не ме познават? Те си мислят, че ме познават, но не е така.

Не съм най-великата, най-красивата и най-умната, но имам качества, които те не знаят. Те не знаят нищо за мен, но нищо не знаят“, така Лили Иванова отговори на всички грозни нападки от редица уж известни личности, които през последните месеци си правиха ПР на гърба на примата.

Тя бе категорична, че всичко, което прави, го прави за публиката й, която е от всички възрастови групи.

Не си фантазирам, че съм много велика. Не знам машина ли съм – не ми е обидно като ми го кажат, но дали го заслужвам – не знам, не съм много сигурна.

Кой докога да пее и да живее може да го каже само Господ. А след него идва моята публика. Но крайното време го решава Бог и певицата – това е. 

Смятам, че това, че си продължавам концертите и пея на никого не преча“, каза още Иванова в отговор на нападки от неуспели певици, че било крайно време да спре да пее.

Тя бе категорична, че иска да има повече обич, любов и разбирателство между хората, защото за съжаление напоследък имало повече озлобление и лошотия.

 

blitz.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password