Мутри на Митьо Очите прибрали по 150 лв. на час, за да пазят Румен Радев – ето какво е било обещано на Несебърския Ал Капоне в замяна

Политика

Силоваците на Димитър Желязков – Митьо Очите, са прибрали по 150 лева под формата на бонуси, за да охраняват Румен Радев и вицето му Илияна Йотова на предизборната визита в Бургас. За разплащането с гардовете грижата имала лично дъщерята на несебърския Ал Капоне – Станислава.

Притеснени от слухове, че се организират протести и освирквания срещу президентската двойка, Радев и свитата му се принудили да прибегнат до услугите на частни гардове, които да осуетят всеки опит за провокация.

Хората на президента обещали протекции и преразглеждане на присъдата на Димитър Желязков, след като спечели изборите, твърди през столичен таблоид източник, който е бил нает за охрана на въпросната визита. В замяна на това Очите разпоредил част от неговите момчета да охраняват президентската обиколка из Бургас.

Дъщерята на Очите – Станислава, заплатила по 150 лева за час на общо 37 момчета от свитата на баща си, които били ангажирани с опазването на реда по време на посещението на Радев в морския град.

Част от силоваците, които се бяха смесили с гардовете на НСО, пък бяха идентифицирани като охранители на фирмата “Аркус Сигурност,” която жителите на Бургас от години свързват с Димитър Желязков и скандалния общински съветник от БСП Бенчо Бенчев. Сред здравеняците се откроява и едно лице от Стара Загора, известно в ъндърграунд средите като член на наказателната бригада на Очите.

На предизборната кампания по сблъсъци така и не се стигна отчасти заради стриктната организация на хората на Димитър Желязков, които не допуснаха до Радев критично настроени жители на града.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password