Опит за грабеж в София

Крими

Акция на полицията в София. Четирима души са задържани при опит да ограбят офис на мобилен оператор, посочва NOVA.

 

БГНЕС

 

Арестуваните са от група, занимаваща се с кражби с взлом. Двама от задържаните са били заловени на място от полицаите. Групата е действала от месеци на територията на София. Основната им цел са били магазини за скъпи телефони и техника.

„В продължение на месец и половина е следена и работена групата. Задържаните са арестувани непосредствено след извършване на престъплението. Те са четирима души, трима от тях са криминално проявени. В нашата система едно от лицата е с 24 криминални регистрации и над 164 съобщения за установяване на извършител на престъпления”, заяви комисар Петър Петров – началник отдел Криминална полиция към СДВР.

 

БГНЕС

 

По думите му мъжете са проникнали в магазина около 04:30 ч. тази сутрин като са взломили вратата и са взели всичко, което е било изложено на витрината. Той уточни, че липсите тепърва ще се установяват. 

“Нямаме данни за други лица, участващи в групата. Едно от лицата дори има осъдителна присъда в Германия за взривяване ан ATM устройство. След завръщането си в България е продължило с престъпната си дейност”, заяви комисар Петров.

https://dariknews.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password