София осъмна с “Бях точен с парите” и Иван Демерджиев /снимки/

Горещо

Тази сутрин центърът на София осъмна със стотици плакати “Бях точен с парите” и с лика на скандалния министър на правосъдието Иван Демерджиев. Плакатите са концентрирани около съдебната палата – централен и служебен вход, около улиците и сградите наоколо, включително около президентството и парламента.

 


     

 

Напрежението около задкулисието, което продължава да придобива все по-големи размери и скандалите около адвоката и министър Демерджиев провокират обществото и днешните плакати са доказателство за това. 

 

 

Въпреки медийното затъмнение, организирано, за да прикрие оповестяването на “личните ангажименти”, които Демерджиев е поел към “нали знаеш към кого”, обществото все пак вижда, чува и не остава безразлично. Все още не е ясно кой олигарх е БИЛ ТОЧЕН С ПАРИТЕ към Демерджиев и какво е трябвало конкретно да свърши той, след като приключи с “Автомагистрали и Д.Г.” 

Стана ясно, че обществото вече държи “под око” Демерджиев и, ако си запази поста, както той споменава в появилите се на бял свят доста притеснителни чатове, ще проследим какви ще са неговите ходове, за да разберем какви са ангажиментите на Демерджиев и в чия полза.

Все още чакаме прокуратурата да се заеме с лицето Иван Демерджиев и да ни покаже колко е точен и той и най-вече – към кого.

Очаквайте още информация по случая само в Бунтовникът в интернет – Bunt.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password