АЛЕНА: Денят носи промени за Овните, начинанията на Стрелците са успешни

Хороскоп

ОВЕН

Промените, които ви предстоят в този ден са причината да сте напрегнати. Успехите от начинанията са ви гарантирани, ако не разчитате на късмета си и сте отговорни към работата си. Дори и ако нещо промени плановете ви, не се ядосвайте и не търсете виновни за случващото се, а приемете че и то е във ваша полза.

ТЕЛЕЦ

Вашите професионални успехи ще ви върнат доброто самочувствие. Не се доверявайте на съвети на непознати хора. Не се поддавайте на емоцията. Бъдете разумни и практични. Денят е идеален да започнете частен бизнес и да направите преглед на финансовите документи. Прибързаността не ви носи полза.

БЛИЗНАЦИ

Днес е във ваша полза да внесете яснота в личните си отношения. Обсъдете плановете си с вашите колеги и началници и преценете дали да смените работата си. Разсъждавайте с разума си. Не се впускайте в начинания и промени, които са плод на ваше внезапно решение или случайно хрумване. Ще си навредите.

РАК

Успявате да изгладите разногласията с хората от вашето делово обкръжение. Ще ви натоварят със сериозна и отговорна работа, ако на всяка цена искате да изявите възможностите си. Не избързвайте при желание да предприемете промени в живота си и ги обмислете още веднъж. Подобрете материалното си положение чрез планирана печеливша инвестиция.

ЛЪВ

Пред вас е успешен ден, ако не се притеснявате заради служебните си задължения. Ще се справите, без да се впускате в необмислени начинания, които могат да ви провалят. Тези от вас които са планирали провеждането на делови срещи да не влизат в спор с никого. Новина за приходи не е причина да уговаряте инвестиции.

ДЕВА

Имате възможност да създадете нови познанства и да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте намеса в личните ви отношения и в професионалните ви планове. Не пътувайте, а работете активно. Ако сте на ръководен пост бъдете внимателни, когато подписвате документи, особено ако са свързани с кредити.

ВЕЗНИ

Работите активно, но пък приходите ви са отлични. Готови сте да заведете приятели на ресторант за да отпразнувате успеха си, но е по-добре не го правете, защото ще събудите тяхната завист. Проверете внимателно финансовите си отчети до момента.

СКОРПИОН

Намерението ви да се заемете с нови задачи ви носи успех, ако не се притесните и не се откажете сами на трудовото поле, без помощта на вашите колеги. Овладейте емоцията си, защото блокира действията ви. Пазете се от неприятели. Не пропускайте да отхвърлите планираните служебни задачи и не се доверявайте на късмета си, за да не се провалите въпреки отличните възможности, които имате.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни към деловите предложения, които днес трябва да обсъдите с колегите си и да дадете отговор.  Имате възможност да се справите блестящо със служебните си задачи и да постигнете много по отношение на интелектуалното си израстване. Начинанията са успешни.

КОЗИРОГ

Успехът е с вас през целия ден, ако не се отпуснете и не решите, че задълженията ви са досадни и изнервящи. Няма да си навредите, но и няма да получите повишение. Ако сте отговорни и се задълбочите в работата си ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел.

ВОДОЛЕЙ

Завършете до края на деня започнатите служебни задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Не бива да губите вяра във възможностите си без причина и без да сте получавали критични забележки. Заради обзелата ви депресия началото на нови занимания е нежелателно. Вечерта анализирайте постигнатото в професионален план.

РИБИ

В днешния ден преценете с кои от деловите си партньори да продължите работата си и с кои е по-добре и във ваша полза да я приключите. Бъдете предпазливи към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати. На вашето работното място цари хармония, ако разчитате на рутината и си наложите търпение.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password