Проф. Йоаким Каламарис: Успехът се измерва с това да направиш другиго щастлив

Избор на редактора

Проф. Йоаким Каламарис е икономист, университетски преподавател, политически и икономически анализатор, общественик, предприемач, дипломат, експерт в областта на управление и поддръжка на активи на недвижими имоти и на уникални концепции и проекти. Освен това е филантроп, разпознаваем е с даренията си за деца в неравностойно положение, S.O.S. детски селища и педиатрични клиники.

Проф. Йоаким Каламарис е управляващ собственик на AXION GROUP, която е холдингова структура, основана през 2011 г. от самия него. Той е обявен за мeниджър на годината през 2004 г. През август 2017 г. е номиниран за престижната международна награда „Сократес“ – Великобритания. Проф. Каламарис е номиниран през октомври 2017 г. и за престижната международна награда „Среща на върха“ на Академичния съюз на лидерите в Оксфорд и Клуба на ректорите на Европа като национален лидер на професионално постижение на най-доброто регионално предприятие. През август 2021 г. е избран от българското издание на списание Forbes за корпоративен фактор в бизнес постижения. Автор е на осем книги на български език.

Проф. Каламарис стана част от съвместния проект на „24 часа“ и списание „TREND“, който нарекохме „Мъжете, които задават TREND“. Изданието в над 200 страници разказва историите на едни от най-успелите и влиятелни мъже в България във всички области.

Вижте какво разказа професорът за генезиса на успеха си и за опорните точки на личното си удовлетворение.

24chasa.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password