Възлите на съдбата са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади очакват всяка зодия

Хороскоп

Усещате ли нещо във въздуха? В момента се случва едно голямо астрологично събитие, което ще определи курса за следващите 18 месеца. Това са възлите на съдбата, известни още като лунни възли.

Възлите не са нещо физическо, като планетите – те са две срещуположни точки в небето, които отбелязват мястото, където орбитата на Луната се пресича със еклиптиката на Земята (известна още като пътя, който изминава около Слънцето). И на 18 януари Северният възел премина от Близнаци към Телец, а Южният възел се премести от Стрелец към Скорпион – знаци, в които не са били от 2004 г. насам!

В астрологията лунните възли диктуват астрологичната енергия, с която ще работим през следващата година и половина. Възлите също задават знаците и историята за затъмненията, които ще се случат през следващите 18 месеца.

Просто казано, Северният възел представлява енергията, в която се движим. Това е мястото, на което не сме били преди, което отразява колебанието ни в постигането на целите си. Южният възел представлява чувствата от миналия живот, с които все още си имаме работа, както и навиците и емоциите, към които е лесно да се върнем, защото са ни добре познати. Намирането на баланс между тези две противоположни енергии е трудно, но необходимо, за да задоволим и двете части на нашата кармична съдба.

Когато Северният възел е в Телец, Южният възел се намира в Скорпион – противоположният знак на Телеца. Всъщност лунните възли работят като двойка противоположности, които се движат заедно. През следващите 18 месеца Северният възел в Телец ни позволява да работим по-умно, а не по-усилено и да постигнем финансовия просперитет, който желаем.

Да бъдем уверени в телата си и да отговаряме на собствените си очаквания ще изисква работа, но стига да дадем всичко, което имаме, тогава можем да се радваме на собствената си сила. Красотата, луксът и снизхождението ще надделеят, а сърдечните въпроси и романтичните ангажименти ще играят основна роля в живота ни. Време е да дадем 100% на нещата и хората, които обичаме.

Недостатъкът е, че можем по-лесно да проявим разочарованието и гнева си. Ето защо е важно да се успокоите, преди да се нахвърлите. Южният възел в Скорпион ще ни даде възможност да използваме интуицията си, за да ни напътства как да продължим. Просто бъдете мили и не реагирайте остро и припряно, когато сте ядосани.

Ето какво да очаква всяка зодия от Възлите на съдбата:

ОВЕН

Вместо да се фокусирате върху материализма, възможностите за кариера и взаимоотношенията, за да определите статуса си, ще трябва да погледнете навътре, за да разберете какво е важно за вас. Когато слушате сърцето си, ще можете да намерите увереността и успеха, за които копнеете.

ТЕЛЕЦ

Когато Северният възел на съдбата се изравни с вашето Слънце, това ще ви накара да се почувствате по-голям и от живота. Хората ще бъдат магнетично привлечени към вас, като ще ви дадат вниманието, което сте жадували, но не сте получили. Предупреждението е, че в резултат на това можете да станете зависими от тази привързаност.

БЛИЗНАЦИ

Притесненията от провал ще ви попречат да опитате. Ето защо е важно да се стараете максимално във всичко, което правите – особено когато става въпрос за вашите взаимоотношения. След това можете просто да разчитате на съдбата да си свърши работата.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password