Иван Демерджиев: Не ме интересува никой! Масоните и Стефан Янев са зад мен!

Горещо

Бившият правосъден министър Иван Демерджиев, прочул се покрай изтеклите чатове между него и тайнствен човек, от когото е взел пари срещу ангажимент за съдействие от МВР, успокоявал загрижените си сътрапезници в Пловдив, че няма кой да го спре от назначението като шеф на КПКОНПИ. Демерджиев е убеден в това, тъй като имал подкрепата на масоните и бившия служебен премиер и настоящ министър на отбраната – Стефан Янев. 

В средите усилено се говори, че именно Демерджиев потрива лукаво ръчички за наследник на Цацаров. Според скандалния бивш правосъден министър той самият бил единственият, който е показал готовност пред новата власт да прави каквото му се нареди. Демерджиев е готов на всичко само и само да оглави антикорупционната агенция, за да може да изпълни и негови лични ангажименти, които е поел и най-вероятно му е платено, видно от изтеклите чатове.

Дали тази информация, достигнала до нашата редакция, е достоверна – предстои да разберем. Ние, от бунтовника в интернет, ще следим тези интересни назначения и дали хвалбите ще се окажат верни.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password