Вальо Бореца изхвърлен от Бургаска дискотека заради агресия

Горещо
Valio Boreca Bunt.bg

Известният крими герой Вальо Бореца е бил изхвърлен от охранители на Делта Гард в събота вечер, поради агресивни действия спрямо други посетители на известна бургаска дискотека. 

Очевидци на случката твърдят, че Валентин Янев пристигнал в заведението екипиран с бронежилетка,  придружаван от лица, които се представяли за негови охранители и бутали посетителите на заведението. 

Моментът на ескалация достигнал своята връхна точка, когато Янев решил да отиде до тоалетната и да предреди останалите. В този момент лице от посетителите го хванал за врата и го върнал на опашката. Това не се харесало на известния гангстер, който би трябвало да излежава 18-годишната си присъда по делото “Килърите”, и решил да се възпротиви на другия посетител с опити за нанасяне на удари, но самият той бил повален на земята с няколко шамара. 

Охраната на заведението светкавично се е намесила в разправията и изгонила двете агресивни групи. Първоначално, Бореца се съпротивлявал да излезе извън заведението с опасения, че другата страна може да му нанесе побой и затова е била извикана полиция, която бързо се отзовала на място и потушила страстите.

Остава отворен, обаче, въпросът защо Валентин Янев – Бореца е пуснат на свобода, както и защо се придвижва с бронежилетка и съмнителна охрана? 

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password